Shadow

Vanessa Diriart wordt Vice CEO van Center Parcs Europe

centerparcs-vanessa-diriart

De 39-jarige Vanessa Diriart is benoemd tot Vice CEO van Center Parcs Europe binnen de Pierre & Vacances-Center Parcs Group.Vanessa Diriart, ir., Sc.D en MSc in Marketing Management, begint haar carrière als natuurkundig onderzoeker en is vervolgens werkzaam als strategieconsultant bij Roland Berger Strategy (1999-2002).

In 2002 stapt Vanessa Diriart over naar VVF, wat later Belambra wordt, en bekleedt verschillende functies alvorens in 2010 tot Sales en Marketing Director te worden benoemd.

In 2013 richt ze Tellus Consulting op, een adviesbureau gespecialiseerd in strategische vraagstukken van bedrijven bij hun overstap naar de digitale wereld.

Aanspreekpunt Marketing en Sales

Vanessa Diriart wordt binnen Center Parcs Europe met name het aanspreekpunt voor de Marketing & Sales afdeling en eindverantwoordelijke voor de informaticastrategie van Center Parcs BNGF (België, Nederland, Duitsland, Frankrijk). Tot slot zal ze de ontwikkeling van de Center Parcs projecten in Frankrijk aansturen en de opening van Center Parcs Bois aux Daims te Vienne in 2015 in het bijzonder.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!