Gadgets en apps

Europa-rondreizen nu ook bij Better Places. ©  Better Places

Specialist in verre reizen gaat reizen in Europa aanbieden

Gadgets en apps 21 mei 2019 om 13:54

Verre reizen specialist Better Places zoekt het dichter bij huis. Vanaf nu kunnen mensen ook in Europa op rondreis. “Met onze nieuwe bestemmingen laten we zien dat zelfs de doorgewinterde reiziger nog verrast kan worden door Europa.”

Lees verder ›
Londen. Mmarcin Nowak-unsplash.jpg

Engeland aantrekkelijk voor Nederlandse toeristen door lage pond

Gadgets en apps 5 december 2018 om 17:58

Het is een hot item aan beide kanten van het kanaal: de Brexit. Wat gaat het kosten is een terugkerend thema. Wat de Brexit oplevert, bijvoorbeeld voor Nederlandse toeristen wordt echter nooit gemeld. Behalve dan door Aad van Duivenbode van touroperator House of Britain dat op de Vakantiebeurs de grote […]

Lees verder ›
Bezoek met je kinderen in Amerika een indiaans festival zoals hier in Crow Agency, South Dakota ©  Nico van Dijk

Amerika, de perfecte vakantiebestemming voor gezinnen

Gadgets en apps 23 oktober 2018 om 11:50

Amerika is zo veelzijdig waardoor het zich goed leent voor een reis met kinderen. En dan hebben wij het niet alleen over het ontmoeten van Mickey Mouse in Disneyland. Er zijn zoveel mooie en vooral kindvriendelijke plekken in Amerika. Wij hebben de leukste plaatsen op een rijtje gezet.

Lees verder ›
Nederlander nog niet gewend aan mobiele boardingpass

Nederlander nog niet gewend aan mobiele boardingpass

Gadgets en apps 10 oktober 2018 om 12:25

Al je reisdocumenten op je smartphone; het lijkt zo praktisch nu we steeds meer digitaal zijn en allerlei apps gebruiken, toch nemen veel Nederlanders nog geen afscheid van  geprinte reisdocumenten. Dat blijkt uit onderzoek* van Skyscanner.

Lees verder ›
© Bikester

Fietsverlichting: van levensbelang

Gadgets en apps 2 februari 2018 om 15:39

Wie herkent het niet? Fietsers die ineens in het donker voor je auto opduiken, of waar je als andere fietser bijna tegenaan knalt. Fietsers zonder of zonder goede verlichting. Het is levensgevaarlijk.

Lees verder ›
© Dutchdo

Opmars zet door: verkoop reisstekkers groeit met 27,8 procent

Gadgets en apps 16 januari 2018 om 15:18

Met het aantrekken van de economie wordt ook weer meer gereisd. Zowel de vakantiemarkt als de zakelijke markt laten een behoorlijke groei zien. Bijna vanzelfsprekend ontwikkelen zich ook de sectoren met gerelateerde producten mee. Zo groeide de markt voor reisstekkers in 2017 met maar liefst 27,8% ten opzichte van dezelfde […]

Lees verder ›
Laptop@Firmbee-Pixabay

Heb ik echt zo’n snelle internetverbinding nodig?

Gadgets en apps 4 oktober 2017 om 10:52

Wanneer je voor het eerst op kamers gaat of samen met je partner in een nieuwe woning trekt, moet je verschillende contracten afsluiten. En net zoals je bij vliegtickets en hotelkamers veel kunt besparen door te vergelijken, zo kun je ook op bijvoorbeeld je internetaansluiting besparen door te vergelijken.

Lees verder ›
Frequent Flyers’ best Friend: noise cancellation headphones van XQISIT

Frequent Flyers’ best Friend: noise cancellation headphones van XQISIT

Gadgets en apps 20 september 2017 om 12:12

XQISIT, hét merk van telefoonaccessoires voor de on-the-go generatie, presenteert de OverEar400: een draadloze hoofdtelefoon met actieve noise cancelling tot 25 decibel. Dat maakt ze tot het ultieme reismaatje voor wie vaak met het vliegtuig reist.

Lees verder ›
© Strax

Ik ga op reis en neem mee: een telefoonhoesje met standaard

Gadgets en apps 29 juni 2017 om 15:25

Onze telefoons worden steeds platter. Dat is handig voor wanneer je je telefoon bij je draagt, maar minder handig wanneer je op je scherm wilt kunnen kijken en geen handen over hebt om hem vast te houden: dan valt hij namelijk om. Gelukkig zijn er telefoonhoesjes met een ingebouwde standaard. […]

Lees verder ›
Weet wat je eet in Frankrijk met de Culinair Frans A-Z iPhone app

Weet wat je eet in Frankrijk met de Culinair Frans A-Z iPhone app

Gadgets en apps 27 februari 2017 om 16:50

Frans is een mooie taal en de Franse keuken heeft vele culinaire grootheden gebracht. Maar wat krijg je als je “andouillettes” bestelt? En heb je wel zin in “écrevisses”? De vernieuwde CuliApp Frans weet het antwoord. En bestelt ‘en passant’ een tafeltje en helpt bij het afrekenen.

Lees verder ›