Shadow

Inschrijven journalistennieuwsbrief

Ben je actief als reisjournalist, travelblogger, auteur van reisboeken of reisfotograaf? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief met uitnodigingen voor persbijeenkomsten, openingen, persborrels en persreizen. De nieuwsbrief wordt eens per week verstuurd. Als er een uitnodiging op korte termijn binnenkomt dan versturen we een extra nieuwsbrief. De journalistennieuwsbrief is uitdrukkelijk NIET voor pr- en/of verkeersbureaus.

Een abonnement op deze nieuwsbrief kost in 2024 € 55,95 exclusief BTW.  Dit bedrag is voor de belasting aftrekbaar.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info (@) reisprofs.nl. Vermeld daarin het volgende:

  • Je voor- en achternaam;
  • De belangrijkste media waar je voor werkt;
  • Je factuuradres.

Na aanmelding ontvang je een factuur. Als je die betaald hebt (betalingstermijn = 30 dagen), ontvang je een bevestiging dat je bent aangemeld en voegen we je toe aan onze nieuwsbrief.

Let op:

  • Wanneer je je inschrijft ga je een overeenkomst aan met Reisprofs en heb je dus een betalingsplicht. Je aanmelding is direct definitief!
  • Het is noodzakelijk om in je aanmeldingsmail een of meer links naar je belangrijkste reissite of reisblog te zetten of aan te geven voor welke bladen/kranten je schrijft
  • Een abonnement kan alleen voor een jaar afgesloten worden. Na dat jaar zit je nergens aan vast en kun je je abonnement opzeggen of verlengen.

Bonus: bij een abonnement op de journalistennieuwsbrief zit de mogelijkheid om drie keer per jaar gratis een niet-commerciële reisreportage te plaatsen! Wel graag eerst vooraf met ons bespreken. Het is niet de bedoeling om dit artikel te gebruiken voor linkbuildingdoeleinden.

Meer weten? Mail de redactie!

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *