Bestemmingen

© Barquo

Dit zijn de tien populairste buitenlandse bootvakanties

Bestemmingen 13 februari 2018 om 16:57

Barqo, het eerste Nederlandse botendeelplatform, signaleert dat vakantiegangers steeds vaker op een bootvakantie in het buitenland gaan. Nederlandse vakantiegangers gaan niet alleen vaker naar het buitenland om wekenlang te zeilen, maar er is ook een flinke stijging in het aantal vakantiegangers dat een boot in het buitenland huurt voor slechts […]

Lees verder ›
Valencia is eindeloos mediterraan

Valencia is eindeloos mediterraan

Bestemmingen 9 februari 2018 om 17:24

Valencia, de derde grootste stad van Spanje, is aan een opmars bezig. Met de slagzin ‘eindeloos mediterraan’ richt Valencia zich tot citytrippers die op zoek zijn naar iets anders dan de grote metropolen.

Lees verder ›
Ederseee-Hessen-Agentur Biofield

Ontdek sprookjesachtig Hessen

Bestemmingen 7 februari 2018 om 18:47

Sprookjesachtige beukenbossen, weidegronden met bloeiende fruitbomen, grillige vulkaanlandschappen, romantische rivierdalen: Hessen is met zijn betoverende natuur de bestemming bij uitstek voor een ontspannen vakantie in een landelijke omgeving. Ontdek deze afwisselende regio op een van de vele gecertificeerde fiets- en wandelroutes. 

Lees verder ›
Camper©Travelhome

Cuba nieuwe camperbestemming Travelhome

Bestemmingen, Camperreizen 4 januari 2018 om 17:29

Camperreisorganisatie Travelhome biedt vanaf januari 2018 campervakanties aan in Cuba. Ophaalplaats van de campers is Havana, dus ideaal om voor of aan het einde van een camperreis nog een of twee dagen deze stad te verkennen of een week strandvakantie aan vast te plakken.

Lees verder ›
Proef de kerstsfeer in Tsjechië

Proef de kerstsfeer in Tsjechië

Bestemmingen 12 december 2017 om 18:59

Feestelijk versierde straten, speelse melodieën van de alom bekende kerstliederen en geurend kerstbrood. In de Tsjechische steden hangt een betoverend sfeertje. Een Tsjechische kerst gaat gepaard met veel tradities. De krokant gebakken karper met een stevige aardappelsalade mag niet ontbreken op kerstavond. Kerst vieren in Tsjechië staat garant voor een […]

Lees verder ›
simon_paulin-bicycling1-5803-Zweden

KLM start vluchten naar Växjö in Zweden

Bestemmingen 7 december 2017 om 17:33

Visit Sweden is blij met de nieuwe lijnvlucht naar Växjö in Småland, Zuid-Zweden van KLM Royal Dutch Airlines. Vanaf 14 mei 2018 kan er dagelijks van Amsterdam naar Växjö worden gevlogen.

Lees verder ›
Negatief reisadvies of niet? Alle reisadviezen op een rij

Negatief reisadvies of niet? Alle reisadviezen op een rij

Bestemmingen 6 december 2017 om 10:14

Lees de update reisadviezen. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft regelmatig reisadviezen af. Welke reisadviezen zijn er en voor welke bestemmingen geldt een negatief reisadvies? Dit geldt niet alleen voor bestemmingen, maar ook voor ziektes zoals het Zikavirus. Laatste update: 6 december 2017.

Lees verder ›
kerstmarkt op de Berlijnse Gendarmenmarkt  © visitBerlin/Wolfgang Scholvien

In december naar Berlijn: kerstmarkten en cultuur

Bestemmingen 16 november 2017 om 17:04

Kerstshoppen in het grootste warenhuis van Europa (het Kaufhaus des Westens), glühwein drinken op de Gendarmenmarkt, skiën op het Tempelhofer Feld of een van de grote cultuurtempels in Berlijn bezoeken. Het kan allemaal als je in december naar Berlijn gaat.

Lees verder ›
Zugspitze Seilbahn © Zugspitze.de

Duitsland profiteert van korte wintersportvakanties

Bestemmingen 14 november 2017 om 18:10

Duitsland heeft Frankrijk de afgelopen winter ingehaald als het gaat om populairste bestemmingen voor skivakanties door Nederlandse wintersporters. Van de 1.015.000 wintersportvakanties die Nederlanders in de winter van 2016-2017 boekten, gingen er 176.000 naar Duitsland (17 procent) en 142.000 (14 procent) naar Frankrijk. Oostenrijk bleef echter veruit het populairste wintersportland onder […]

Lees verder ›
© Sint Maarten Touristen Bureau

Sint Maarten hoopt in december weer toeristen te kunnen ontvangen

Bestemmingen 11 september 2017 om 17:21

Na orkanen Irma en Jose is de schade op St. Maarten aanzienlijk. Het eiland heeft een grote behoefte aan hulp, maar kijkt ook alweer naar de toekomst.

Lees verder ›