Shadow

Bestemmingen

Méribel laat je hart sneller kloppen

Méribel laat je hart sneller kloppen

Bestemmingen
Met trots deelt Check-in PR mee dat ze nu ook Méribel vertegenwoordigt op de Nederlandse markt. Méribel gaat voor ambitieuze projecten en dat spreekt het PR-bureau aan. Of het nu gaat om de faciliteiten van het skigebied, een nieuw aanbod aan hoogwaardige accommodaties, meer diversiteit in (upscale)  activiteiten of de voorbereiding van de organisatie van de Wereldkampioenschappen alpineskiën in 2023, in Méribel staat het op de agenda. (meer…)
Negatief reisadvies per land: Alle reisadviezen op een rij

Negatief reisadvies per land: Alle reisadviezen op een rij

Algemeen nieuws, Bestemmingen
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft per 28 juli besloten om vrijwel alle landen in Europa de kleurcode 'geel' of 'groen' te geven. Voor EU-landen met code geel geldt vanaf 8 augustus dat je bij terugkeer in Nederland  een coronabewijs moet laten zien. Reizen naar landen met de kleurcode 'oranje' wordt afgeraden. Per 15 mei is ook een quarantaineplicht ingesteld voor reizigers uit hoog-risicolanden. Laatste update van dit artikel: 15 september 2021.  (meer…)
Ontdek vijf verrassende plaatsen in Saksen-Anhalt

Ontdek vijf verrassende plaatsen in Saksen-Anhalt

Bestemmingen
Steeds meer mensen ontdekken Saksen-Anhalt, een veelzijdige vakantieregio in Midden-Duitsland die rijk is aan uitgestrekte natuurgebieden, verrassende fiets- en wandelroutes, historie en cultuur. Wat Saksen-Anhalt zo bijzonder maakt is de enorme diversiteit: van het nationaalpark Harz in het westen, de Altmark het noorden tot de wijngaarden en romantische kastelen in het zuiden. Met daartussen een schat aan historische en culturele bezienswaardigheden, rivierlandschappen en bruisende steden. Heb je nog inspiratie nodig voor een tripje in het najaar? Met deze vijf bijzondere bestemmingen beleef je een paar onvergetelijke dagen in het hart van Duitsland. (meer…)
Slow life, happy life in Alentejo, Portugal

Slow life, happy life in Alentejo, Portugal

Bestemmingen
Sneller is niet altijd beter. Het kan soms heel nuttig zijn om de tijd te nemen en het wat rustiger aan te doen. Vooral op vakantie. De Portugese regio Alentejo kent al veel langer de voordelen van het slow life, happy life concept. Als je op zoek bent naar veel zon, de rust van de uitgestrekte heuvellandschappen, eindeloze graanvelden en idyllische dorpjes met witgekalkte huisjes, dan ben je in de Alentejo aan het juiste adres. (meer…)
Citytrips met de trein

Citytrips met de trein

Bestemmingen
Reis al dromend in de nachttrein naar Wenen, zoef in een paar uur met de Thalys naar hartje Parijs of rechtstreeks van Amsterdam naar Londen met de Eurostar. Steeds vaker vervangt de trein het vliegtuig voor korte citytrips, en dat zal ook dit najaar zeker het geval zijn. (meer…)
Wildkogel-Arena: oog in oog met de hoogste toppen van Oostenrijk

Wildkogel-Arena: oog in oog met de hoogste toppen van Oostenrijk

Bestemmingen
Ook voor Nederlanders is het weer mogelijk de wandelschoenen in Oostenrijk aan te trekken. Ben je beginner, wandel je met kinderen of heb je al de nodige kilometers in de benen zitten? In de Wildkogel-Arena en het naastgelegen National Park Hohe Tauern is er met duizend kilometer aan wandelpaden altijd wel een wandelroute te vinden die bij je past. Van hooggebergte-wandelingen tot bergwandelen 'light'. (meer…)
Overnachten met de ‘wow’-factor

Overnachten met de ‘wow’-factor

Bestemmingen
Wanneer je een paar dagen of weekendje weg wilt, is de voorpret al een onderdeel van je minivakantie. Je bepaalt wat je wilt gaan doen. Wordt het een citytrip met bezoek aan een museum, shoppen en meer, of een paar ontspannen dagen in de natuur?  Eenmaal gekozen moet je natuurlijk ook op zoek naar een accommodatie om te overnachten. En als het even kan is dat een plek met een ‘wow’ factor. (meer…)