Bestemmingen

simon_paulin-bicycling1-5803-Zweden

KLM start vluchten naar Växjö in Zweden

Bestemmingen 7 december 2017 om 17:33

Visit Sweden is blij met de nieuwe lijnvlucht naar Växjö in Småland, Zuid-Zweden van KLM Royal Dutch Airlines. Vanaf 14 mei 2018 kan er dagelijks van Amsterdam naar Växjö worden gevlogen.

Lees verder ›
Negatief reisadvies of niet? Alle reisadviezen op een rij

Negatief reisadvies of niet? Alle reisadviezen op een rij

Bestemmingen 6 december 2017 om 10:14

Lees de update reisadviezen. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft regelmatig reisadviezen af. Welke reisadviezen zijn er en voor welke bestemmingen geldt een negatief reisadvies? Dit geldt niet alleen voor bestemmingen, maar ook voor ziektes zoals het Zikavirus. Laatste update: 6 december 2017.

Lees verder ›
kerstmarkt op de Berlijnse Gendarmenmarkt  © visitBerlin/Wolfgang Scholvien

In december naar Berlijn: kerstmarkten en cultuur

Bestemmingen 16 november 2017 om 17:04

Kerstshoppen in het grootste warenhuis van Europa (het Kaufhaus des Westens), glühwein drinken op de Gendarmenmarkt, skiën op het Tempelhofer Feld of een van de grote cultuurtempels in Berlijn bezoeken. Het kan allemaal als je in december naar Berlijn gaat.

Lees verder ›
Zugspitze Seilbahn © Zugspitze.de

Duitsland profiteert van korte wintersportvakanties

Bestemmingen 14 november 2017 om 18:10

Duitsland heeft Frankrijk de afgelopen winter ingehaald als het gaat om populairste bestemmingen voor skivakanties door Nederlandse wintersporters. Van de 1.015.000 wintersportvakanties die Nederlanders in de winter van 2016-2017 boekten, gingen er 176.000 naar Duitsland (17 procent) en 142.000 (14 procent) naar Frankrijk. Oostenrijk bleef echter veruit het populairste wintersportland onder […]

Lees verder ›
© Sint Maarten Touristen Bureau

Sint Maarten hoopt in december weer toeristen te kunnen ontvangen

Bestemmingen 11 september 2017 om 17:21

Na orkanen Irma en Jose is de schade op St. Maarten aanzienlijk. Het eiland heeft een grote behoefte aan hulp, maar kijkt ook alweer naar de toekomst.

Lees verder ›
U2 in Dublin © Tourism Ireland

U2 in Dublin

Bestemmingen 25 juli 2017 om 17:42

De Ierse rockband U2 viert dit jaar de dertigste verjaardag van het iconische album The Joshua Tree, waarmee de band definitief de wereld veroverde. U2 liefhebbers die niet naar de inmiddels uitverkochte concerten in Amsterdam en Brussel konden, kunnen hun hart ophalen in Dublin. In de hoofdstad van Ierland begon […]

Lees verder ›
© Toerisme Flevoland

Start zomercampagne Toerisme Flevoland

Bestemmingen 25 juli 2017 om 17:28

Toerisme Flevoland is in samenwerking met 10 toeristische partners een online zomercampagne gestart. Doel is extra dagbezoek naar Flevoland te genereren. Uitnodigende promotiefilmpjes laten potentiële bezoekers zien wat Flevoland deze zomer te bieden heeft.

Lees verder ›
Do’s en don’ts in Las Vegas

Do’s en don’ts in Las Vegas

Bestemmingen 17 juli 2017 om 14:13

Waarschijnlijk heb je er ooit wel eens over nagedacht om een bezoek te brengen aan Las Vegas. Dat zal voornamelijk te maken hebben met het beeld dat er wordt geschetst en de activiteiten die er te ondernemen zijn. De meeste mensen denken dat er enkel enorme casino’s en hotels te […]

Lees verder ›
Met je auto het strand op op Rømø © Nico van Dijk

De Deense Wadden, net wad anders

Bestemmingen, Reisreportages 30 juni 2017 om 16:08

Wadden? Die hebben we toch ook in Nederland? Dus waarom zou je daarvoor naar Denemarken gaan? Heel simpel, bijvoorbeeld omdat je langs de Deense wadden ultrabrede stranden hebt, waar je zelfs met je auto over het strand mag rijden: Dakar in Denemarken.

Lees verder ›
Rusland als ideale reisbestemming

Rusland als ideale reisbestemming

Bestemmingen 23 juni 2017 om 15:47

Wie wil er nou niet graag op vakantie? Lekker even er tussenuit en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Velen zouden het niet vervelend vinden om hun koffers te pakken om tijdelijk ergens anders te verblijven. Echter hangt het wel grotendeels af waar iemand dan naartoe zou gaan. De één houdt […]

Lees verder ›