Shadow

De nieuwste editie van CRUISE & STYLE 2024-2025

Het nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE, nr. 16, is nu online verkrijgbaar en bij alle BRUNA’s. Ook bij AKO, Primera, Bijenkorf en The Read Shops. Interesse in een cruise? Ben je een ervaren cruiseliefhebber? Dan mag de nieuwe editie CRUISE & STYLE 2024-2025 niet ontbreken!

De nieuwste editie van Cruise & Style is nu verkrijgbaar©Cruise&Style

Rudy & Ing Beckx-Michielsen, die met trots reeds 16 jaar dit 164 pagina’s tellend jaarboek publiceren, brengen je weer een ruim aanbod aan informatie. Ontdek de nieuwste jachten, premium boetiekschepen en de fun-resortcruiseschepen. Laat je meeslepen door boeiende reportages over zee-, expeditie-, zeil- en riviercruises en verkrijg interessante tips over wat te doen in talrijke aanleghavens. Met getuigenissen, interviews en een ruim aanbod van interessante korte en langere routes is dit tijdschrift een meerwaarde voor ieders vakantie.  

CRUISE & STYLE 2024-2025, vandaag opnieuw gewaardeerd door o.a. BRUNA met ‘titel v/d week’, is nu verkrijgbaar in de dagblad- & boekhandel voor € 7,95 of mail naar de uitgever: rudy@cruisestyle.be 

Reportages en inspiratie

Nieuwe editie: “CRUISE & STYLE 2024-2025” is een glossy tijdschrift dat niet alleen een bron is van inspiratie voor reis- en cruiseliefhebbers maar ook een beleving op zich biedt. Reportages over talrijke bestemmingen en cruiseschepen:

  • Exclusieve jachten en boetiek-stijl cruiseschepen.
  • Premium cruiseschepen met verfijnde gastronomie, hoogwaardige kajuiten en suites, sfeervolle avonden met livemuziek.
  • Grootse fun-resortschepen met meerdere zwembaden, glijbanen, sportcentra, specialiteitenrestaurants en ruim aanbod entertainment. Ambiance is gegarandeerd.
  • Expeditieschepen om op een avontuurlijke manier bijzondere regio’s te verkennen zoals Groenland, de Amazone, Galápagos-eilanden, Spitsbergen en Antarctica.
  • Ultra-luxueuze cruiseschepen waar de nadruk ligt op fijnste gastronomie op zee, de meest vriendelijke service voor gasten en luxueuze suites.
  • Riviercruiseschepen om in een relax-ritme op de mooiste rivieren ter wereld te varen.

In CRUISE & STYLE 2024-2025 kun je zelf ontdekken welk cruiseproduct het best bij jou past. De meest befaamde aanbieders van cruiserederijen en onze aanbevolen gespecialiseerde cruisereisbureaus kan je terugvinden in dit magazine. Een glossy uitgave zodat dit jaarboek ook ideaal is om te bewaren of als cadeau te geven.
Voor meer info: zie www.cruisestyle.nl

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

   

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.