Shadow

Zoek en boek een camper

Heb je er altijd al van gedroomd om met een camper rond te reizen door Amerika, Canada, Australië, Namibië of gewoon dichter bij huis door België, Noorwegen of Duitsland? Grijp dan nu je kans en boek een camper.

Een camper boeken is heel eenvoudig. Geef in het formulier hierboven aan in welk land u een camper wilt boeken en op welke bestemming u de camper wilt ophalen en inleveren. Geef ook aan wanneer u met de camper op vakantie wilt en met hoeveel personen u reist. Klik dan op de blauwe zoek-knop en u krijgt direct het camperaanbod te zien dat bij jouw wensen voor een campervakantie past. Van elke beschikbare camper in het overzicht kun je foto’s bekijken en zien welke uitrusting de camper heeft. Vaak kun je ook 360-graden interieurfoto’s bekijken.

Alle getoonde campers zijn ook echt beschikbaar. Je kunt dus direct je camper boeken en je hoeft dus niet eerst een optie aan te vragen.

Keuze uit groot aantal campers

Of u nu een camper wilt huren in Amerika, met een camper wilt rondreizen in Europa of liever Namibië, Zuid-Afrika, Japan of Chili met een camper wilt ontdekken, er is werkelijk een enorm aanbod aan campers. Ook is er veel aanbod aan campers in populaire bestemmingen als IJsland en Noorwegen. Wil je duurzaam met een camper op reis? Dan kun je op steeds meer bestemmingen een elektrische camper boeken.

Wil je regelmatig nieuws over campervakanties ontvangen? Schrijf je dan in voor onze gratis campernieuwsbrief.

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *