Attracties

Waterpark Rulantica©PR

Europa-Park opent tweede park: Rulantica

Attracties 28 november 2019 om 17:08

Na een bouwtijd van 26 maanden opent het Duitse Europa-Park vandaag officieel de deuren van zijn nieuwe indoor waterpark: Waterwereld Rulantica. In dit tweede park van Europa-Park draait alles om waterplezier. Dit nieuwe park maakt een familiebezoek aan Duitslands grootste attractiepark en de regio van het Zwarte Woud, zeker vanuit […]

Lees verder ›
De leukste kerstmarkten in Frankrijk

De leukste kerstmarkten in Frankrijk

Attracties 20 november 2019 om 15:36

De kerstmarkten in Duitsland zijn bij Nederlanders het bekendst als het gaat om het bezoeken van een kerstmarkt in het buitenland. Maar vlak ook de kerstmarkten in Frankrijk niet uit! Met name de kerstmarkten in Noord-Frankrijk zijn dichterbij dan menigeen denkt. Of combineer een bezoek aan de kerstmarkten van Parijs […]

Lees verder ›
De nieuwe dark ride Snorri Touren in Europa-Park ©   Europa-Park

Nieuwe darkride Snorri Touren in Europa-Park

Attracties 19 november 2019 om 13:48

Het Zuid-Duitse pretpark Europa-Park opent zaterdag 23 november 2019, de eerste dag van de winteropenstelling, officieel zijn nieuwe en innovatieve familieattractie, de darkride Snorri Touren. Een Nederlands bedrijf was nauw betrokken bij het ontwerp en de productie.

Lees verder ›
De vliegende kerstman op de Bochumer Weihnachtsmarkt ©Bochum Marketing GmbH Michae Grosler

Kerstspektakel in Bochum: vliegende kerstman, lichtsculpturen en middeleeuwse markt

Attracties 18 november 2019 om 14:21

Iedereen die dit jaar een Duitse kerstmarkt wil bezoeken, moet echt eens naar Bochum afreizen. Misschien is deze stad tussen Duisburg en Dortmund niet de eerste stad die je te binnen schiet, toch is het kerstspektakel van Bochum een echte aanrader. De voormalige industriestad heeft zijn grauwe imago al lang […]

Lees verder ›
Europa Park in winterse sferen © Europa-Park

Winteropenstelling Europa-Park vanaf 23 november 2019

Attracties 29 oktober 2019 om 13:41

Europa-Park, het grootste attractiepark van Duitsland, is vanaf 23 november 2019 omgetoverd tot een magisch winterwonderland. Met vele extra’s en een nieuwe attractie biedt het park weer volop verrassende belevenissen. Een tip voor mensen die een bestemming zoeken voor een minivakantie in winterse sferen.

Lees verder ›
Silhouetten van Amerikaanse bevrijders in de Fluweelengrot  ©  Fluweelengrot

Nieuwe themarondleiding Oorlogsgeheimen in de Fluweelengrot

Attracties 5 september 2019 om 16:14

In het kader van 75 jaar bevrijding is het vanaf nu mogelijk om de themarondleiding Oorlogsgeheimen in de Fluweelengrot te boeken.

Lees verder ›
©PR-Europa-Park

Europa-Park heropent Scandinavisch themagebied

Attracties 25 juli 2019 om 18:03

Deze week heropende eigenaarsfamilie Mack het Scandinavische themagebied van Europa-Park. Na een herbouwperiode van 13 maanden kunnen bezoekers weer dwalen langs authentieke en kleurrijke gevels en genieten van de geneugten van het Hoge Noorden. Overal in het themagebied proeven zij nu de ‘Hygge’- sfeer.

Lees verder ›
Kapel Fluweelengrot@PR

Beleef de middeleeuwen op de Kasteelruïne en in de Fluweelengrot

Attracties 10 juli 2019 om 16:15

In de zomerperiode worden roofvogelshows georganiseerd op de Kasteelruïne. In de Fluweelengrot vinden in deze periode extra uitgebreide avondrondleidingen plaats.

Lees verder ›
Christian Woller, directeur van Legoland, bij een in Lego uitgevoerd schaalmodel van Lego Movie World © Visit Denmark

Nieuwe attractie in Legoland: Legoland Movie World

Attracties 2 juli 2019 om 17:14

Attractiepark Legoland Billund in Denemarken krijgt er in 2020 een nieuwe attractie bij: Lego Movie World. Het park krijgt ook het eerste flying theatre van Scandinavië.

Lees verder ›
'Bubba Svens' naast hotel 'Krønasår'

Europa-Park heeft zesde themahotel in gebruik genomen

Attracties 13 juni 2019 om 16:29

Hotelgasten van het nieuwste Europa-Park hotel krijgen het gevoel dat ze terechtgekomen zijn in de bekende film ‘Night at the museum’. Hotel ‘Krønasår’ is namelijk vormgegeven als een natuurhistorisch museum waar niet alleen plaats is voor 1.300 overnachtingsgasten, maar waar ook historische vondsten van de ‘Adventure Club of Europe’ tentoongesteld […]

Lees verder ›