Shadow

Algemeen nieuws

Negatief reisadvies per land: Alle reisadviezen op een rij

Negatief reisadvies per land: Alle reisadviezen op een rij

Algemeen nieuws, Bestemmingen
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken  heeft sinds 15 mei weer reisadviezen per land afgeven. Sinds 16 december gold voor alle landen in de wereld een negatief reisadvies in de vorm van code oranje. Voor bestemmingen die code geel hebben geldt dat je bij terugkeer in Nederland geen negatieve coronatest hoeft te laten zien en niet in quarantaine hoeft. Per 15 mei is ook een quarantaineplicht ingesteld voor reizigers uit hoog-risicolanden. Doordat de invoering van de verplichte quarantaine zijn de vliegverboden naar de meeste landen opgeheven. Laatste update van dit artikel: 16 juni 2021. Lees ook de eisen voor coronatesten voor terugkeer naar Nederland. (meer…)
Nieuws van Roompot: van kamperen tot glamping

Nieuws van Roompot: van kamperen tot glamping

Algemeen nieuws
Voor veel mensen iets om naar uit te kijken: de zomervakantie. De tijd om je handdoek neer te leggen op een heerlijk strand bijvoorbeeld Bretagne, of aan een zalig zwembad. Om uitgebreide fietstochten te maken en zonder verplichtingen te zijn. Roompot heeft in het aanbod voor ieder wat wils. Van kampeerplaatsen tot villa’s met eigen aanlegsteiger en van beach houses tot accommodaties midden in de natuur. (meer…)
Lekker weg in Nederland

Lekker weg in Nederland

Algemeen nieuws
Heel langzaam komt Nederland weer uit de lockdown en kunnen we er weer op uit. Het buitenland lonkt maar er geldt nog steeds een negatief reisadvies en of en wanneer daar verandering in komt is nog niet te zeggen. Daarom nemen veel mensen het zekere voor het onzekere en boeken een vakantie of weekendje weg in eigen land. (meer…)
Proefvakantie naar Gran Canaria met TUI en Corendon

Proefvakantie naar Gran Canaria met TUI en Corendon

Algemeen nieuws
TUI en Corendon gaan samen een proefvakantie organiseren naar Gran Canaria. Iedereen tussen 18 en 70 jaar kan zich vanaf maandag 19 april aanmelden voor de testvakantie. Alleen als je tot een risicogroep behoort, kun je niet mee. De 8-daagse testvakantie wordt gehouden in begin mei. En anders dan bij de testvakantie op Rhodos, waarbij gasten niet van het resort af mochten, mag je je op Gran Canaria wel vrij bewegen. (meer…)