Shadow

Over Reisprofs

Reisprofs.nl ging in december 2011 van start. De opzet van initiatiefnemers Madeleine van de Wouw en Nico van Dijk was het neerzetten van een platform voor professionals in de reiswereld om nieuws en andere zaken met elkaar te delen. Vanaf oktober 2013 richten we ons ook op de in reizen en reisnieuws geïnteresseerde consument.

Voor de reisprofessionals

Op Reisprofs voorzien we journalisten en reisprofessionals dagelijks van reis- en toeristisch nieuws. Uitnodigingen voor persbijeenkomsten en persreizen versturen we naar de journalisten die zich aangemeld hebben voor de speciale journalistennieuwsbrief.

Persberichten aanleveren
PR-bureaus, verkeersbureaus, reisorganisaties en anderen reisprofessionals kunnen persberichten insturen naar naar redactie@reisprofs.nl. Er gelden richtlijnen voor het insturen van persberichten. Kijk hier voor meer informatie!
Naast insturen van persberichten zijn er ook mogelijkheden voor andere samenwerkingen, zoals sponsored articles, specials etc. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Voor de consumenten

Op Reisprofs staan nieuwsberichten, maar ook reisreportages, tips en achtergrondinformatie die interessant en inspirerend zijn voor consumenten.

Nieuwsbrieven:

  • De gratis algemene nieuwsbrief die minimaal twee keer per week wordt verstuurd met het laatste nieuws. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd naar ruim 3000 abonnees. Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Een nieuwsbrief voor journalisten (abonnement) met uitnodigingen voor persbijeenkomsten, openingen etc.
  • Op verzoek: specials over landen, gebieden, regio’s of evenementen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.