Accommodaties

Vidor_principale©Koobcamp

De 10 beste Italiaanse Campings voor uw wellnessvakantie

Accommodaties 12 april 2018 om 14:17

In de derde editie van de Certificaten van Excellentie van KoobCamp zijn er certificaten toegekend aan accommodaties in de open lucht die zich hebben gespecialiseerd in wellnessvakanties. De titel beste Wellness Camping 2018 gaat naar Camping Vidor – Family & Wellness Resort Pozza di Fassa (TN) in Trentino.

Lees verder ›
©kira-laktionov

Park Zandvoort van Center Parcs krijgt opknapbeurt dankzij verkoop vastgoed

Accommodaties 22 maart 2018 om 12:04

Het bijna dertig jaar oude vakantiepark Park Zandvoort, gelegen bij de gelijknamige kustplaats in Noord-Holland, wordt gemoderniseerd. Voordat de huisjes, het hotel en de voorzieningen de nodige renovaties ondergaan wordt het vastgoed eerst verkocht. Met een deel van deze opbrengsten kunnen de gewenste verbeteringen worden gerealiseerd.

Lees verder ›
Koobcamp zette de beste Italiaanse campings voor camperaars op een rij. © Koobcamp.

De 10 beste Italiaanse campercampings van 2018

Accommodaties, Camperreizen 12 maart 2018 om 15:07

Het KoobCamp-netwerk heeft in samenwerking met CamperOnline de beste Italiaanse campings en vakantiedorpen geselecteerd voor camperaars. De tien beste Italiaanse campings voor camperaars kregen allemaal het Certificaat van Uitmuntendheid 2018.

Lees verder ›
De 10 beste Italiaanse Campings en Resorts met originele accommodaties 2018

De 10 beste Italiaanse Campings en Resorts met originele accommodaties 2018

Accommodaties 1 maart 2018 om 16:02

De derde editie van de Certificaten van Excellentie KoobCamp, een initiatief dat de beste campings en resorts beloont voor de individuele servicecategorieën, begint met de uitreiking van de nieuwe erkenning “Unusual Accommodations 2018” aan tien meest originele openlucht accommodaties.

Lees verder ›
Stofzuiger©Daw81d-Pixabay

Helft vakantiehuisjes vies

Accommodaties 27 februari 2018 om 07:00

Vakantiebungalows worden vaak niet goed schoongemaakt, zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Onderzoekers troffen veelvuldig stof, haren, schimmel, beestjes, druipsporen en vlekken op muren en matrassen aan. Net als poepbacteriën.

Lees verder ›
© Bungalowspecials.nl

BungalowSpecials Awards zorgen voor een betere match

Accommodaties 13 februari 2018 om 11:19

Al bijna 5 jaar reikt BungalowSpecials jaarlijks de BungalowSpecials Awards uit aan de beste vakantieparken. Om de relevantie te bewaren, heeft BungalowSpecials de Awards dit jaar opnieuw onder de loep genomen. Waar zoekt de vakantieganger dit jaar het meest op? Wat zijn hun wensen? Met de antwoorden op deze vragen […]

Lees verder ›
Hotelkamerveiling viert feest

Hotelkamerveiling.nl viert 10-jarig jubileum

Accommodaties 8 februari 2018 om 18:26

Hotelkamerveiling.nl viert vandaag haar 10-jarig jubileum. Precies 10 jaar geleden ging de website van het bedrijf ‘live’ na de oprichting door de heren Klaas, Matthijs en Jasper Stekelenburg.

Lees verder ›
Hotel Awards 2018 © Hotelspecials

Hotelspecials reikt Hotelawards 2018 uit

Accommodaties 6 februari 2018 om 13:26

Overnachten in de beste hotels: wie wil dat niet? We struinen heel internet af op zoek naar het hotel die het beste bij onze wensen past. Om de zoektocht wat gemakkelijker te maken, heeft HotelSpecials ook dit jaar weer de HotelAwards uitgereikt.

Lees verder ›
Landal Gwel An Mor©LandalGreenParks

Nieuws van Landal GreenParks: Engeland en Duitsland

Accommodaties 29 januari 2018 om 17:28

Landal Gwel an Mor, aan de kust van het Engelse graafschap Cornwall, is het derde park dat Landal GreenParks binnen een jaar tijd in een van de prachtige natuurgebieden van Groot-Brittannië opent. De 87 luxe vakantiewoningen, die alle uitkijken op zee, zijn vanaf 25 januari te reserveren.

Lees verder ›
Kerstversiering©Stocksnap-Pixabay

Lekker ontspannen in een bungalow tijdens de feestdagen

Accommodaties 3 november 2017 om 12:19

Van dichtbij huis tot verder weg. Heb je de kans om je vakantiedagen een beetje gunstig te plannen met kerst en oud en nieuw dan wacht er een lekkere lange vrije periode. Tijd om een gezellige bungalow of een heerlijk vakantiehuis te boeken!

Lees verder ›