Beurzen en evenementen

Kerstversiering©Stocksnap-Pixabay

De leukste kerstmarkten in Nederland en België

Beurzen en evenementen 22 november 2017 om 10:41

Het is weer tijd voor de kerstmarkten. In binnen- en buitenland is er weer een groot aantal kerstmarkten die in de dondere dagen voor kerst voor een feestelijk verlicht tintje zorgen. We zetten een aantal van de leukste kerstmarkten  in Nederland en België op een rijtje (data en openingstijden onder […]

Lees verder ›
Maasroute, genomineerd als Fietsroute van het Jaar 2018. © WBT-S. Wittenbol

Vier genomineerden Fietsroute van het Jaar

Beurzen en evenementen 7 november 2017 om 10:02

De strijd om de eretitel ‘Fietsroute van het Jaar’ is in volle gang. Vier routes zijn genomineerd voor de uitverkiezing in 2018. Ook de Internationale Maasroute in Noord-Frankrijk, Nederland en België is kanshebber.

Lees verder ›
Vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2018… het grootste vakantiewalhalla van Nederland

Beurzen en evenementen 25 oktober 2017 om 17:01

Van woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018 wordt de Jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot het grootste vakantiewalhalla van Nederland. Alle zintuigen worden geprikkeld met vertrouwde en nieuwe activiteiten.

Lees verder ›
Cruisebeurs©Cruisetravel

Bezoek dit weekend de grootste cruisebeurs van Nederland

Beurzen en evenementen 25 oktober 2017 om 11:32

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober worden weer enkele duizenden cruiseliefhebbers verwacht in Amersfoort. Marktleider Cruise Travel organiseert ‘s lands grootste cruisebeurs in het Leerhotel “Het Klooster”. Hier begint voor velen de vakantie voorpret. Bezoekers van de Cruise Travel beurs kunnen zich laten inspireren door tientallen rederijen uit de hele […]

Lees verder ›
De Polder©Toerisme Flevoland

Start Maand van de Geschiedenis Flevoland

Beurzen en evenementen 28 september 2017 om 15:41

Traditiegetrouw start 1 oktober de Maand van de Geschiedenis in Nederland. Ook in Flevoland vindt een dertigtal leuke en interessante activiteiten plaats.

Lees verder ›
Waarschuwing voor het Cruise Event 2017: het werkt verslavend

Waarschuwing voor het Cruise Event 2017: het werkt verslavend

Beurzen en evenementen 8 september 2017 om 09:32

Cruisen wordt elk jaar populairder, maar er zijn nog veel Nederlanders die twijfelen of het iets voor hen is. Hoe werkt het precies, wat zijn de mogelijkheden en wat kost het? Onder het motto ‘Elke dag een nieuw avontuur’ wijst het Cruise Event de weg tussen de vele type cruisevakanties. […]

Lees verder ›
Volop reisinspiratie tijdens Verre Reizen Event in Fokker Terminal Den Haag

Volop reisinspiratie tijdens Verre Reizen Event in Fokker Terminal Den Haag

Beurzen en evenementen 7 september 2017 om 15:12

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober vindt de vierde editie van het Verre Reizen Event plaats. Een event dat zes continenten en meer dan 200 bestemmingen op een plek samenbrengt in de Fokker Terminal te Den Haag. Met doorlopende presentaties van reisspecialisten en diverse inspirerende films worden bezoekers wegwijs […]

Lees verder ›
Jungle@SOSKinderdorpen

SOS Kinderdorpen organiseert uitdagende challenge in de jungle van Indonesië

Beurzen en evenementen 25 augustus 2017 om 13:16

SOS Kinderdorpen is op zoek naar mensen die samen met iemand die ze liefhebben letterlijk in beweging willen komen voor de organisatie. Halverwege 2018 vindt de SOS Family Challenge – Jungle Expeditie Indonesië plaats en zullen maximaal 30 deelnemers zes dagen door de dichtbegroeide jungle in Noord-Sumatra trekken.

Lees verder ›
EAS2017-Reisprofs-@IAAPAHQ

Euro Attractions Show 2017 in Berlijn

Beurzen en evenementen 15 augustus 2017 om 13:59

Van 24 tot en met 28 september 2017 is Berlijn hét centrum van de Europese leisure industrie want dan strijkt de Euro Attractions Show (EAS) neer in de Duitse hoofdstad. Het evenement biedt, naast een 11.500 m2 grote beursvloer, het meest uitgebreide seminarprogramma in de geschiedenis van de EAS.

Lees verder ›
Pllek Going Places reist af naar Latijns-Amerika

Pllek Going Places reist af naar Latijns-Amerika

Beurzen en evenementen 10 augustus 2017 om 09:12

Op vrijdag 18 augustus vindt de derde en laatste editie plaats van Pllek Going Places. Onder de vlag van Fiesta Latinoamericana (bekend van World Cinema Amsterdam en OT301) wordt het populaire stadsstrand op de NDSM-werf in Amsterdam Noord eenmalig ondergedompeld in Latijns-Amerikaanse sferen.

Lees verder ›