Shadow

Cruises

Alles over cruisen: handige tips, leuke reportages, nieuws en aanbiedingen in Europa en de rest van de wereld.  Voor korte en langere zeecruises of riviercruises.

15e editie CRUISE & STYLE 2023-2024 biedt volop cruise-inspiratie

15e editie CRUISE & STYLE 2023-2024 biedt volop cruise-inspiratie

Cruises
Welke leuke bestemmingen doen riviercruiseschepen aan? Welke cruiseschepen bieden het meest uitgebreide entertainment, de mooiste zwembaden of de heftigste glijbanen aan boord? Welke cruisemaatschappijen varen met kleine, premium cruiseschepen? En welke bijzondere plekken op aarde kun je ontdekken met expeditiecruiseschepen? Het antwoord staat in de nieuwe editie van het glossy Cruise & Style 2023-2024. (meer…)
Norwegian Viva nieuwste vlaggenschip NCL

Norwegian Viva nieuwste vlaggenschip NCL

Cruises
Norwegian Viva is het volgende schip in de gloednieuwe Prima Class van Norwegian Cruise Line (NCL). Het schip gaat in juni 2023 varen met bijzondere routes in de Middellandse Zee waarbij verschillende belangrijke Zuid-Europese steden fungeren als thuishaven. Onder andere Lissabon, Portugal; Venetië (Triëst) en Rome (Civitavecchia), Italië; en Athene (Piraeus), Griekenland worden aangedaan. Hierna zet Norwegian Viva koers richting de zuidelijke Caraïben voor het winterseizoen van 2023-2024 met zonnige cruises vanuit San Juan, Puerto Rico. (meer…)
Princess Cruises maakt weer cruises naar Alaska

Princess Cruises maakt weer cruises naar Alaska

Cruises
In 2022 kun je weer cruises maken naar Alaska met Princess Cruises.  Deze Alaska-cruises worden gemaakt met de Crown Princess, de Discovery Princess en de Grand Princess en staan gepland voor de periode mei – september 2022. De routes variëren. Sommige cruises varen van Seattle naar Alaska en terug. Andere cruises beginnen in Seattle en eindigen in Vancouver, Canada. Je kunt ook een cruise boeken die begint in Alaska en eindigt in Seattle. (meer…)