Cruises

MSC Grandiosa's sea trials - Credit: Bernard Biger

MSC Grandiosa meert af in Rotterdam

Cruises 4 november 2019 om 15:26

De haven van Rotterdam verwelkomt vandaag voor het eerst de MSC Grandiosa, het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises. MSC Grandiosa werd op 31 oktober afgeleverd op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique (CdA) in Saint-Nazaire, Frankrijk.

Lees verder ›
Norwegian Encore in de vaart!

Norwegian Encore in de vaart!

Cruises 4 november 2019 om 14:46

Norwegian Cruise Line ontving vorige week haar nieuwste schip, Norwegian Encore, in Bremerhaven, Duitsland. Deze langverwachte mijlpaal wordt de komende maanden groots gevierd met speciale bezichtigingsevents in Europa, New York en Miami en een schipnaamgevingsceremonie op 21 november, 2019.

Lees verder ›
In de restaurants van de Regent-schepen, zoals het Compass Rose restaurant van de Seven Seas Explorer, worden speciale plantaardige maaltijden geserveerd © Nico van Dijk

Nieuw wellness-concept voor cruiseschepen Regent Seven Seas Cruises

Cruises 8 oktober 2019 om 11:46

Ultraluxe rederij Regent Seven Seas Cruises lanceert vanaf december 2019 een nieuw spa-merk op haar cruiseschepen. Het nieuwe concept bestaat uit behandelingen die geïnspireerd zijn door bestemmingen over de hele wereld. Dit in combinatie met uitgebalanceerde menu’s en speciale wellness excursies. 5 / 5 ( 1 vote )

Lees verder ›
Nieuwste snufjes voor MSC Seashore

Nieuwste snufjes voor MSC Seashore

Cruises 20 september 2019 om 15:19

Het leggen van de kiel op Fincantieri- fcheepswerf in Monfalcone Italië voor het MSC cruiseschip Seashore ging vergezeld van de traditionele muntceremonie. Tijdens dit recente evenement werden eveneens de details van het ontwerp en de nieuwe functies van het schip onthuld. 5 / 5 ( 1 vote )

Lees verder ›
Hamburger Cruisedays

Vijf redenen waarom de Hamburg Cruise Days een plek in je agenda verdienen

Cruises 4 september 2019 om 15:06

Ben jij een cruisefan, maritiem liefhebber of gek van urban shores? Wij geven vijf redenen waarom jij 13 tot en met 15 september in je agenda moet blokken voor de zevende editie van de Hamburg Cruise Days! 5 / 5 ( 1 vote )

Lees verder ›
Norwegian Escape St Thomas

Norwegian Cruise Line voor de 12e keer bekroond

Cruises 24 juli 2019 om 14:25

Norwegian Cruise Line (NCL) is onlangs voor de 12e keer op rij benoemd tot ‘Europe’s Leading Cruise Line’ tijdens de World Travel Awards. 5 / 5 ( 1 vote )

Lees verder ›
Ocean Cay Beach©MSC

Ontdek Ocean Cay MSC Marine Reserve

Cruises 21 juni 2019 om 16:57

Met nog geen vier maanden te gaan tot Ocean Cay MSC Marine Reserve haar eerste gasten verwelkomt, onthult MSC Cruises  meer details over deze unieke ervaring. De visie voor het eiland is om gasten onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid van hun omgeving op de Bahama’s. Ocean Cay is […]

Lees verder ›
Nieuw Statendam van Holland America Line © Nico van Dijk

Cruisen met kinderen: steeds meer Nederlanders doen het

Cruises 29 mei 2019 om 18:09

Vorig jaar groeide het aantal Nederlandse gezinnen dat een cruisevakantie ondernam aanzienlijk. Dit blijkt uit cijfers van CLIA (Cruise Lines International Association). In 2018 steeg het aantal kinderen onder de 12 jaar aan boord met 21% en het aantal tieners met 13%. 3 / 5 ( 2 votes )

Lees verder ›
Strand Benidorm©Nico van Dijk

Vakantieaanbiedingen waar je snel bij moet zijn!

Accommodaties, Camperreizen, Cruises 9 mei 2019 om 19:06

Zo af en toe zetten we wat mooie en interessante vakantieaanbiedingen voor je op een rijtje. Dit maakt je zoektocht naar een heerlijke en voordelige vakantie een stuk eenvoudiger. Zit de reis van je dromen er niet bij? Dan is er nog genoeg ander aanbod om uit te kiezen. Wat […]

Lees verder ›
Princess Cruises viert 50-jarig jubileum Alaska cruises

Princess Cruises viert 50-jarig jubileum Alaska cruises

Cruises 1 mei 2019 om 17:09

Het 50-jarig jubileum van Princess Cruises ’cruisen in Alaska’ is dit afgelopen weekend van start gegaan met de aankomst van de Ruby Princess in Ketchikan en Juneau. Deze zomer varen in totaal zeven Princess cruiseschepen in Alaska, waaronder de Royal Princess. 3 / 5 ( 2 votes )

Lees verder ›