Reisorganisaties

BCD Zakenreizen

BCD Travel neemt meerderheidsbelang in Colombiaanse partner

Reisorganisaties 19 juli 2018 om 11:01

BCD Travel wordt hoofdaandeelhouder van BCD Travel Colombia, partner van BCD sinds 1999. Andres Mongui blijft aangesteld als Country Manager en rapporteert aan Rob McTeague, Managing Director voor Zuid-Amerika.

Lees verder ›
Files in Frankrijk, waar staan ze?

Files in Frankrijk, waar staan ze?

Reisorganisaties 29 juni 2018 om 11:00

Alle zaterdagen in juli en augustus 2018 wordt het druk op de wegen in Frankrijk.  Op die zaterdagen staan er honderden kilometers file. Zeer druk wordt het rond de zaterdagen 21 en 28 juli, topdrukte rond zaterdag 4 augustus. Het beste is om in de zomermaanden sowieso niet op zaterdag […]

Lees verder ›
Files in Duitsland in de zomervakantie

Files in Duitsland in de zomervakantie

Reisorganisaties 29 juni 2018 om 10:30

Ook Duitsland heeft zwarte zaterdagen. Een groot deel van het vakantieverkeer is op doorreis naar de populaire bestemmingen in het zuiden van Duitsland, de Alpenlanden of naar Scandinavië, zo meldt de ANWB. Daardoor is het ieder weekend tussen half juli en half augustus erg druk op de doorgaande wegen. In […]

Lees verder ›
© Toerisme Antwerpen

Files in Luxemburg en Belgie in de zomer

Reisorganisaties 29 juni 2018 om 09:47

Deze zomer op vakantie door Belgie? Op onderstaande plekken is het drukker dan normaal door extra vakantieverkeer, wegwerkzaamheden of een combinatie daarvan, aldus de ANWB. Hou er rekening mee dat het rond Antwerpen extra druk zal zijn vanwege wegwerkzaamheden.

Lees verder ›
Zomerse files in Zwitserland

Zomerse files in Zwitserland

Reisorganisaties 29 juni 2018 om 08:39

Voordat u van de mooie uitzichten in Zwitserland kunt genieten, zal het uitzicht van menig automobilist voorlopig eerst beperkt blijven tot het andere blik op de snelweg. In Zwitserland is het drukste weekend dat van 29 juli t/m 1 augustus omdat daar ook net de Zwitserse nationale feestdag in valt.

Lees verder ›
Files in Italië in de zomer

Files in Italië in de zomer

Reisorganisaties 29 juni 2018 om 08:35

Ga je in de zomer van 2018 met de auto naar Italië? Hou dan rekening met files aan de grenzen met Oostenrijk en Frankrijk, op de A1 van Milaan naar Rome, de A4 van Milaan naar Trieste, de A14 van Bologna naar Ancona en op de rondwegen van de grote […]

Lees verder ›
Zo omzeil je de zwarte zaterdagen

Zo omzeil je de zwarte zaterdagen

Reisorganisaties 28 juni 2018 om 10:26

Ga je in het hoogseizoen naar Frankrijk op vakantie en wil je een beetje buiten de zwarte zaterdagen blijven? De ANWB zocht uit wanneer je dan het beste kunt vertrekken. En wanneer is het deze zomer in Nederland, Duitsland, Spanje en Oostenrijk druk op de weg?

Lees verder ›
Studiereis Solfy © Sofly

Eerste studiereis van Solfly is een feit

Reisorganisaties 26 juni 2018 om 13:43

Van 12 tot en met 16 mei organiseerde SolFly haar allereerste studiereis. Exclusief voor een selectie dames en heren van de D-reizen- en VakantieXperts-kantoren ging de reis naar drie Griekse bestemmingen van Solfy. Een mijlpaal voor SolFly en een memorabele ervaring voor de groep.

Lees verder ›
BCD Zakenreizen

BCD Travel verwelkomt Andres Menkes

Reisorganisaties 12 juni 2018 om 15:06

BCD Travel heeft per 11 juni Andrew Menkes, oprichter en voormalig CEO van Partnership Travel Consulting, aangesteld als Senior Vice President Global Client Solutions. BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten zo effectief mogelijk in te zetten. 

Lees verder ›
© HotelSpecials

HotelSpecials en BungalowsSpecials halen meer dan €11.000 op voor ALS Stichting

Reisorganisaties 25 mei 2018 om 16:15

Donderdagavond 24 mei is het dak eraf gegaan in Haarlem. Samen met zusteronderneming BungalowSpecials, heeft HotelSpecials €11.106 opgehaald voor de ALS Stichting. Dat is ver boven het oorspronkelijke doel van € 5000,-.

Lees verder ›