Reisorganisaties

Londen-12019-Pixabay

Verenigd Koninkrijk blijft belangrijkste zakenreisbestemming ondanks Brexit

Reisorganisaties 14 maart 2018 om 11:55

Volgens het ‘Cities & Trends 2017’ rapport van BCD Travel blijft het Verenigd Koninkrijk de populairste bestemming voor Europese zakenreizigers, gevolgd door Duitsland en Spanje. De Verenigde Staten (VS), China en India zijn de meest bezochte bestemmingen voor intercontinentale zakenreizen.

Lees verder ›
©HolidayCars

Tips en tricks voor autohuur!

Reisorganisaties 7 maart 2018 om 15:02

Wanneer u een rondreis gaat maken door Italië dan is het goed denkbaar dat u er met het vliegtuig heen gaat en vervolgens in een huurauto het land gaat verkennen. Mede door de daling in de prijzen van vliegreizen is autohuur in populariteit erg toegenomen. Ondanks de groeiende populariteit denken […]

Lees verder ›
Snaptripscreenshot

‘SnapTrip’ breidt steeds verder uit

Reisorganisaties 28 februari 2018 om 16:22

‘SnapTrip’, de nieuwe manier van vakantie boeken, breidt steeds verder uit. SnapTrip biedt al de mogelijkheid om als klant zelf je ideale (pakket)reis samen te stellen uit alle airlines, honderdduizenden hotels en autohuur. Met de uitbreiding kunnen gelijk ook vele extra’s worden geboekt, alles in één pakket met voordeelprijs.

Lees verder ›
Claim bij Claimingo gemakkelijk vergoeding bij vertraging of annulering van je vlucht

Claim bij Claimingo gemakkelijk vergoeding bij vertraging of annulering van je vlucht

Reisorganisaties 17 februari 2018 om 11:49

Wellicht heb je er ooit al eens mee te maken gehad, een vakantie die niet zo relaxed begon of eindigde door vluchtproblemen. Zo niet, laat dit dan een goede voorbereiding zijn, mocht het je ooit wel overkomen.

Lees verder ›
SolutionSource©BCDTravel

SolutionSource, nieuw platform BCD Travel

Reisorganisaties 7 februari 2018 om 15:33

BCD Travel introduceert SolutionSource, een nieuw productplatform met technologische reisoplossingen van externe partners. De online marktplaats biedt travelmanagers en reisinkopers toegang tot innovatieve externe technologieën, die zakelijke reisprogramma’s helpen optimaliseren. Freebird, Rocketrip, Fairfly en Yapta zijn de eerste partners die hun oplossingen via het platform aanbieden. Daar komen in de […]

Lees verder ›
Reisaanbiedingen: van cruise tot taalreis

Reisaanbiedingen: van cruise tot taalreis

Camperreizen, Reisorganisaties 26 januari 2018 om 16:23

Zo net na de Vakantiebeurs is de tijd om je volgende vakantie te boeken weer aangebroken. Reisprofs maakte een keuze uit de acties die op dit moment lopen en selecteerde vier reisaanbieders. Natuurlijk kan het zijn dat jouw vakantie hier niet tussenstaat. Daarom geven we ook links naar ander vakantieaanbod.

Lees verder ›
Vertrek goed voorbereid op wintersportvakantie ©Nico van Dijk

Vertrek volledig voorbereid op wintersportvakantie

Reisorganisaties 8 januari 2018 om 12:19

Je kijkt er al weken naar uit en eindelijk is het dan zover. Alles ingeladen en klaar om met de wagen op wintersportvakantie te vertrekken. Maar ben je wel zo goed voorbereid als je denkt? Door de zware sneeuwval aan de start van dit wintersportseizoen, zijn al vele toeristen verrast […]

Lees verder ›
Vliegen vanaf buitenlandse luchthavens zeker niet altijd goedkoper

Vliegen vanaf buitenlandse luchthavens zeker niet altijd goedkoper

Reisorganisaties 8 januari 2018 om 12:11

Het vroegboekseizoen is weer begonnen en reizigers zoeken volop naar creatieve manieren om goedkoop weg te kunnen in de zomer van 2018. TravelHunter deed onderzoek naar de kosten voor pakketreizen vanaf verschillende luchthavens in Nederland en vlak over de grens.

Lees verder ›
Screenshot brochure riviercruises

Inspirerende riviercruises in nieuwe brochure van Cruise Selection

Reisorganisaties 18 december 2017 om 16:48

De ene riviercruise is de andere niet. Dat weet niemand beter dan rivercruises.be. De gespecialiseerde touroperator heeft net een nieuwe 100-pagina’s-dikke papieren brochure uitgebracht, met een spectaculair aanbod aan riviercruises.

Lees verder ›
Steeds meer milieuzones in Frankrijk

Steeds meer milieuzones in Frankrijk

Reisorganisaties 15 december 2017 om 11:44

Aan het eind van dit jaar worden er steeds meer milieuzones in Frankrijk ingevoerd. Zo werden in november 6 nieuwe zones ingevoerd: Toulouse, Haute-Savoie, Savoie, Maine-et-Loire, Vendée en Gers.

Lees verder ›