Reisorganisaties

BCD Zakenreizen

Recordomzet voor BCD Travel

Reisorganisaties 21 maart 2019 om 16:38

Zakenreisbedrijf BCD Travel, onderdeel van het internationale reisconcern BCD Group, maakt vandaag de definitieve cijfers over het jaar 2018 bekend en laat een omzetgroei van 6 procent ten opzichte van het jaar 2017 zien.

Lees verder ›
BCD Travel breidt wereldwijde service in Energy, Resources & Marine uit 

BCD Travel breidt wereldwijde service in Energy, Resources & Marine uit 

Reisorganisaties 14 maart 2019 om 15:11

Werknemers die dagelijks naar kantoor gaan in een drukke stad als Los Angeles, Moskou of Sao Paolo, hebben het gemakkelijk in vergelijking met werknemers in de Energy, Resources & Marine (‘ERM’) sectoren. Om bijvoorbeeld een boorplatform in de Noordzee, op kilometers afstand van de Noorse kust, te bereiken moet een […]

Lees verder ›
John Snyder en Kathy Jackson © BCD Travel

BCD Travel reikt award uit ter ere van Internationale Vrouwendag

Reisorganisaties 6 maart 2019 om 11:41

Zakenreisorganisatie BCD Travel heeft zijn eerste ‘Travel Women of Distinction’ award uitgereikt aan Kathy Jackson, Executive Vice President, Global Program Management & Advito. De award werd uitgereikt tijdens BCD’s directiebijeenkomst afgelopen week.

Lees verder ›
TravelXL gaat voor verdere groei

TravelXL gaat voor verdere groei

Reisorganisaties 26 februari 2019 om 15:43

Met ingang van 01 maart lanceert TravelXL twee nieuwe vormen van samenwerking voor de reisretail. Naast het volledige partnership, als aandeelhouder met aandeel, kunnen reisbureaus nu ook samenwerken als ‘powered by TravelXL’ of deelnemer worden van de nieuwe XS formule van TravelXL.

Lees verder ›
TravelXL start met 17 vestigingen in België

TravelXL start met 17 vestigingen in België

Reisorganisaties 13 februari 2019 om 16:34

TravelXL gaat over de grens. Om de positie in de Benelux te versterken is TravelXL met 17 vestigingen in België gestart. De reisbureaus waren eerder onafhankelijk of afkomstig van andere ketens. Hiervoor is TravelXL België cvba opgericht, een zelfstandig onderdeel binnen de TravelXL Groep.

Lees verder ›
Yannis Karmis © BCD Travel

BCD Travel kiest voor SAP Customer Data Cloud

Reisorganisaties 13 februari 2019 om 11:07

BCD Travel introduceert een nieuwe versie van haar identiteitsbeheersysteem voor reizigers op basis van de toonaangevende SAP Customer Data Cloud. Dit transformeert BCD’s bestaande TripSource® Profile Manager tot een digital-first oplossing met drie unieke functies in één platform: Traveler Identity Management, Traveler Consent Management en Traveler Profile Management.

Lees verder ›
John Snyder©BCD Travel

Uitstekende financiële resultaten BCD Travel

Reisorganisaties 31 januari 2019 om 15:49

BCD Travel, een van de grootste zakenreisorganisaties ter wereld, heeft de financiële resultaten van 2018 bekendgemaakt. De totale omzet bedroeg 27,1 miljard dollar, waarvan 10,7 miljard aan partneromzet. De omzet steeg met 6% in vergelijking met 2017, de omzet uit nieuwe sales overtrof opnieuw de grens van 1 miljard.

Lees verder ›
BCD Travel brengt onderzoekspaper uit over nieuwe technologie en communicatie

BCD Travel brengt onderzoekspaper uit over nieuwe technologie en communicatie

Reisorganisaties 23 januari 2019 om 11:19

Technologieën als machine learning, blockchain en chatbots zijn krachtige communicatietools voor zakelijke travelmanagers die de naleving van hun reisprogramma’s willen verbeteren. Dat blijkt uit de nieuwste paper uit de Inform-serie van BCD Travel.

Lees verder ›
Adrian Woodward © BCD-Travel

BCD Travel breidt uit in Zuid-Afrika

Reisorganisaties 21 januari 2019 om 14:12

BCD Travel kondigde vandaag aan dat Rennies Travel zich heeft aangesloten bij BCD’s Global Network, dat vertegenwoordigd is in 109 landen. Rennies Travel, met hoofdkantoor in Zuid-Afrika, is gespecialiseerd in zakenreizen, incentive- en groepsreizen, vakantiereizen en reistechnologieën. Het bedrijf maakt deel uit van Bidvest Group en bedient vanuit hun zes […]

Lees verder ›
National Geographic Expeditions stelt Avila Reizen aan als officieel agent voor Nederland en België

National Geographic Expeditions stelt Avila Reizen aan als officieel agent voor Nederland en België

Reisorganisaties 9 januari 2019 om 10:00

Avila Reizen wordt vandaag door National Geographic Expedition officieel aangesteld als agent voor Nederland en België. Hiermee wordt de Haarlemse reisorganisatie het officiële boekingskantoor voor het portfolio van National Geographic Expeditions voor de Nederlandse en Belgische markt. Door deze unieke samenwerking – de eerste van National Geographic Expeditions in Europa […]

Lees verder ›