Skiën in de lente bij Pierre & Vacances!

Geplaatst door Redactie op 23 februari 2015 om 16:55 in de categorie Accommodaties

Piere en vacances sneeuwDe lente is de ideale periode voor wintersportliefhebbers die niet van de ijzige kou houden en graag van de zon genieten. Pierre & Vacances heeft alles in huis voor de perfecte skivakantie: skipakketten die je verblijf aangenamer en voordeliger maken, de Oxygene pass en het tropisch zwemparadijs Aquariaz voor diegenen die graag wat anders doen dan skiën.

Voordelige skipakketten

Pierre & Vacances biedt skipakketten aan waardoor je tot wel 25 % kunt besparen door tegelijkertijd met de accommodatie een skipas en/of skiuitrusting te huren. Om tijd te besparen op vakantie kun je de pakketten van tevoren hier bij Pierre & Vacances reserveren.

Oxygene pass

Wintersportvakanties in Frankrijk

Om de bergen op een andere manier te ontdekken is er de Oxygene pass, voor niet-skiërs. De pas biedt toegang tot wellness- sport- en outdoor activiteiten. Fijnproevers kunnen tevens diverse lokale producten uitproberen. De Oxygene pass is beschikbaar in de volgende skistations: Pierre & Vacances premium residenties in Arc 1800, Arc 1950, Avoriaz, Ax -De-Thermes, Belle Plagne, Flaine, Font-Romeu, Les Coches, Pyrénées 2000, Val d’Isère en Valmeinier.

Sharing is caring!

Comments are closed.