Shadow

Pierre & Vacances opent nieuwe premium residenties

Pierre et Vacances CannesDeze zomer staan er bij Pierre & Vacances premium een aantal vernieuwingen op het programma. Met de opening van een gloednieuwe premium residentie en de renovatie van drie reeds bestaande bestemmingen is P&V hoildays klaar voor de zomervakantie van 2014

Het premium label Pierre et Vacances

Pierre & Vacances premium is het in 2010 gecreëerde kwaliteitsmerk van de groep. De residenties van hoogstaande kwaliteit zijn gericht op comfort, authenticiteit en welzijn en bieden huizen en appartementen van 3 tot 5 sterren met ruime inrichtingen in elegante en rustgevende sfeer en een compleet wellnessaanbod met exclusieve spa’s. Het totale Pierre & Vacances premium aanbod bestaat uit 26 residenties, waarvan 14 aan zee.

Nieuwe premium residentie Julia Augusta

De in Zuid-Frankrijk gelegen plaats Roquebrune-Cap-Martin biedt vanaf eind juni een nieuwe premium residentie: Julia Augusta. Met de opening van deze bijzondere bestemming wordt het premium aanbod aan de Middellandse Zee versterkt. Het charmante Roquebrune-Cap-Martin ligt tussen Monaco en Menton met een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee. De nieuwe residentie bevindt zich op 200 meter van het strand en op loopafstand van het centrum en biedt 70 comfortabele en compleet ingerichte appartementen met een modern design.

Vernieuwde premium bestemmingen Pierre et Vacances

Naast deze nieuwe premium residentie zijn ook reeds bestaande bestemmingen binnen het aanbod vernieuwd. Het betreft de premium residenties Haguna in Biarritz, Cannes Mandelieu in Cannes – Mandelieu en Le Coteau et la Mer in Douarnenez (geopend in augustus 2012). Residentie Haguna heeft er een wellnesscentrum, een terras, een speelterrein en een fietsenhok bijgekregen. Daarnaast zijn in de appartementen bepaalde onderdelen, zoals de ramen, bedden en keuken vervangen. De appartementen van de residenties Cannes-Mandelieu en Le Coteau et la Mer hebben een algehele renovatie ondergaan.

Caribische bestemmingen Pierre et Vacances

Ook in de tropen heeft Pierre et Vacances residenties. De village club Sainte-Anne op Guadeloupe heeft een vernieuwing ondergaan waarbij een deel van het dorp is omgebouwd tot de nieuwe premium residentie Les Tamarins, uitgerust met kwalitatief hoogstaande appartementen, zwembad en aangelegd strand.

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief