Shadow

Pierre et Vacances opent nieuw resort in Spanje

pierre-et-vacances-canarische-eilanden Pierre & Vacances heeft het afgelopen jaar zijn positie op de Spaanse toeristische markt aanzienlijk versterkt met de opening van vier nieuwe residenties in Spanje. Op 7 juni komt daar een nieuwe Village Club bij op de Canarische Eilanden. Een overzicht van de bestemmingen.

Village Club Fuerteventura Origo Mare

Vanaf 7 juni kunnen gasten genieten in Village Club Fuerteventura Origo Mare op de Canarische Eilanden. De Village Club is gelegen aan de noordzijde van Fuertaventura, het één na grootste eiland van de archipel, en bestaat uit moderne appartementen en huizen, verschillende tuinen en diverse zwembaden.

Het Craterpark is een bijzonder waterpark in de Village Club dat gratis toegankelijk is voor de gasten. Dit unieke concept met een vulkanisch ontwerp bestaat uit vele attracties: een 400m2 groot golfbad, een Water Tree House van 6 meter hoog, een kinderbad met glijbaan (1 tot 5 jaar), een multi-activiteitenbad met watervolley en een grote glijbaan. Daarnaast kunnen kinderen tussen 3 en 17 jaar gratis aan de verschillende activiteiten van de Kids Clubs deelnemen.

Sharing is caring!