Shadow

Pierre et Vacances Center Parcs lokt investeerders

Pierre et VacancesDe Pierre & Vacances-Center Parcs Group heeft W2-IM op (Worldwide Invest Management) opgericht. Daarmee wil de vakantieparkengroep nieuwe, met niet-Europese investeerders lokken.

Met de nieuwe business unit hoopt de groep projectfinanciering voor de parken makkelijker te realiseren. De toekomstige ontwikkelingen van de groep hebben een potentieel van meer dan een miljard euro. Om deze ontwikkelingen ten volle te ondersteunen, streeft de groep ernaar potentiële investeerders buiten West-Europese grenzen aan te trekken, met name in de landen van Pacifisch Azië, het Midden-Oosten en Centraal- en Oost-Europa.

De nieuwe entiteit, gevestigd in Londen, zal worden aangestuurd door Isabelle de Wavrechin, lid van de directie van de groep en tot voor kort Algemeen Directeur van Pierre & Vacances Property Investments. Haar voornaamste taak zal bestaan uit het aantrekken van kapitaal en het opzetten van partnerships buiten de grenzen van West-Europa.

Naar aanleiding van deze nieuwe positie, zal Pierre & Vacances Property Investments worden bijgestaan door een strategisch comité bestaande uit Gérard Brémond, voorzitter, Thierry Hellin, Adjunct Algemeen Directeur en Isabelle de Wavrechin.

Sharing is caring!