Shadow

“ Echt even samen” nieuwe slogan van Center Parcs

centerparcs1Steeds vaker verlangt men ernaar om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en meer tijd met elkaar door te brengen. Bij Center Parcs is er op ieder moment van de dag voor ieder wat wils en kan de hele familie aan een activiteit naar keuze deelnemen dankzij het uitgebreide aanbod.

Echt even samen

“Center Parcs is meer dan een eenvoudige vakantie- of weekendbestemming. Het is een uniek concept dat beantwoordt aan ieders behoeften. Een moment van rust waarop mooie momenten met elkaar kunnen worden beleefd. Of men nu komt om te ontspannen of juist om een adrenalinekick te krijgen, ieder beleeft het verblijf van zijn dromen”, benadrukt Vanessa Diriart, Vice CEO Center Parcs Europe – Groupe Pierre & Vacances Center Parcs.

Omdat iedere familie uniek is, heeft Center Parcs maar liefst 60 nieuwe activiteiten ontwikkeld om samen te beleven en te delen. In alle parken in Europa legt Center Parcs hierbij het accent op verschillende doelgroepen.

Vlotten & Hutten Bouwen
Midden in de natuur, in het bos of aan de rand van het meer, samen met andere kids een vlot of (boom)hut bouwen. Wie heeft er een goed plan? Wie kan anderen leren knopen leggen?
Familie Workshops
Samen aan een knutselwerk bezig zijn schept een band tussen ouders en kind. Samen glunderen om het eindresultaat doet dat ook.
Familie Paintball
Volg de aanwijzingen van je aanvoerder – of ben je dat zelf?
Kinderen en ouders betreden de Cool Factor Arena en gaan een hevige strijd met verfkogels tegemoet. Durf jij het aan?
Heerlijk ontspannen in de cottage
Voor een heerlijke vakantie met een vriendengroep, met de familie of voor een reünie kan men terecht in de ruime XXL cottages van 12 tot 16 personen. De nieuwe generatie cottages, of Eden cottages, zijn ruim, licht en volledig geïnspireerd door de natuur. Ze gaan niet alleen in de groene omgeving op maar ook gebruikte materialen zorgen voor een luxe en natuurlijke sfeer.

Boek hier je Center Parcs vakantie!

Waardeer dit artikel post
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!