Shadow

Center Parcs stelt boekingen open voor nieuw park Le Bois aux Daims

Center Parcs Le Bois aux DaimsCenter Parcs opent volgend jaar een uniek park in in het hart van de Franse regio Poitou-Charentes ten zuidwesten van Parijs: Center Parcs Le Bois aux Daims, oftewel Het Hertenbos. Boeken voor dit bijzondere vakantiepark, waarbij je nog dichter bij de natuur komt, kan vanaf nu.

In het park vormen dieren de natuurlijke schakel tussen vakantiegangers en het omringende bos. Groot en klein ervaren een uniek ‘samenleven’ en een ongekende interactie met de dieren dankzij speciale zones in het park. Zo liggen de cottages in de Bois Partagés (oftewel “Gedeelde Bossen”) in de natuurlijke habitat van de aanwezige herten. In het midden van het park biedt het Coeur Animalier (oftewel het “Dierenhart”) plaats aan allerlei bosbewoners, zoals herten, wasberen en fretten. Tenslotte wordt het bos in de Zone Sanctuaire behoed voor iedere mogelijke menselijke interventie om de ontwikkeling van de natuurlijke flora en fauna te bevorderen.

Het park ontvangt de gasten in comfortabele en sfeervolle cottages die volledig zijn geïntegreerd in het omringende bos. Zo is het in de Bois Partagés zone niet ongebruikelijk een hert vanaf het terras van de cottage te spotten. De cottages kunnen 2 tot 12 personen herbergen en zijn boekbaar in drie verschillende comfortniveaus: Comfort, Premium en VIP.

Avonturenpark bij Center Parcs Le Bois aux Daims

Het avonturenparcours, kanoën, boogschieten, minigolf, bowlen. Center Parcs Le Bois aux Daims biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten zijn er middagvoorstellingen en Wannabe-programma’s waarbij ze in de huid kruipen van een piraat, prinses of geheim agent. Voor de wat oudere kids én hun ouders zijn er ook verschillende bijzondere activiteiten, waaronder een rondvlucht in een ULM vliegtuigje.
De Aqua Mundo biedt het hele jaar door ontspanning en plezier bij een constante temperatuur van 29°. Het 6000m² grote subtropische waterparadijs telt vele binnen- en buitenbaden en beschikt over paradijselijke lagunes, geheime grotten en weelderige planten. Fun voor het hele gezin: glijbanen, de Crazy River, het Water Playhouse, het golfslagbad en het Kinder-doe-bad voor de allerkleinsten.

Center Parcs Le Bois aux Daims: zwemmen met piranhas

In het Aqua Mundo van Le Bois aux Daims is ook een lagune opgenomen met onderwatergrotten. Heel bijzonder is de Cenote-pool, een zwembad dat omgeven is door een gigantisch aquarium. Aan de andere kant van het glas zwemmen roggen en piranhas! Boeken kan hier.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!