Shadow

Nederland exclusief thema van Aad Struijs Persprijs 2021

De Aad Struijs Persprijs wordt ondanks alle reisbeperkingen vanwege corona  ook in 2021 uitgereikt. Dat gebeurt in april op de verplaatste Vakantiebeurs in Utrecht. Het ASP-bestuur vindt het juist in deze tijd belangrijk om het vak van reispublicist in de schijnwerpers te zetten. Voor deze editie is, juist

Ook dit jaar worden prijzen uitgereikt voor de ASP

vanwege de beperkte reis- en publicatiemogelijkheden, gekozen voor Nederland als exclusief thema.

Er zijn dezelfde vier vakprijzen te winnen als vorig jaar, in de categorieën print, blog, foto en video. En in de categorie video wordt in 2021 ook weer de ASP Vakantiebeurs Publieksprijs gekozen. De winnaars krijgen een award en een geldprijs. De uitreiking is weer op de Vakantiebeurs, die is verplaatst van januari naar 8 t/m 11 april 2021.

Vanwege het beperkte thema zijn dit keer publicaties uit een langere periode dan normaal welkom: van 1 januari 2019 tot 1 januari 2021. Inzenden is mogelijk vanaf 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021.

De prestigieuze, onafhankelijke vakprijs bestaat al sinds 2007 en is vernoemd naar de veelgeprezen reisjournalist en –auteur Aad Struijs (1946-2004). Het thema van dit jaar past perfect bij zijn, ook beroepsmatige, voorliefde voor Nederland.

De ASP heeft tot doel om zoveel mogelijk soorten publicisten een kans te geven om zich te onderscheiden. Iedere publicatie met een informatief of persoonlijk verhaal waar de lezer of kijker iets aan heeft, kan meedingen.

De ASP wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Jaarbeurs Utrecht, de subsponsoren Baltus Communications, USP Marketing PR en – nieuw en speciaal voor dit themajaar Nederland – het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC).

De Vakantiebeurs wordt dit jaar gehouden in april.

Meer informatie en voorwaarden voor deelname komen vanaf volgende week op de website www.aadstruijspersprijs.nl. Volg de ASP ook op Facebook en Twitter.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.