Shadow

Inschrijving Aad Struijs Persprijs 2020 geopend

Voor de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2020 dingen schrijvers, fotografen en vloggers/filmers uit de reiswereld dit jaar mee naar maar liefst vier vakprijzen: print, blog, foto en video. De inschrijving is geopend en sluit op maandag 18 november 2019.

vakantiebeurs © Vakantiebeurs
© Vakantiebeurs

Nieuw dit jaar is dat de categorie Tekst van de ASP 2019, waarin zowel printartikelen als blogs waren samengevoegd, weer is gesplitst. Om beide disciplines goed tot hun recht te laten komen, hebben ze net als in 2018 weer hun eigen prijs.

De vernieuwingen van de ASP de afgelopen jaren hebben tot doel om zoveel mogelijk soorten publicisten een kans geven om zich te onderscheiden. Iedere publicatie met een informatief of persoonlijk verhaal waar de lezer of kijker iets aan heeft, kan meedingen. Het werk moet zijn gepubliceerd in de periode van oktober 2018 tot oktober 2019.

De deskundige jury’s Print, Blog en Foto/Video beoordelen alle inzendingen en kiezen daaruit de genomineerden en de vier winnaars. De genomineerden in de categorie Video maken dit jaar ook kans op de Vakantiebeurs/ASP Publieksprijs, gekozen door de bezoekers van de Vakantiebeurs.

De vakprijzen bestaan uit een trofee en een geldbedrag. De uitreiking is op de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, woensdag 15 januari 2020. De onafhankelijke vakprijs bestaat al sinds 2007 en is vernoemd naar de veelgeprezen reisjournalist- en auteur Aad Struijs (1946-2004). Kijk voor de inschrijfvoorwaarden op Aadstruijspersprijs.nl

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *