Shadow

Les Castels combineert glamping met traditioneel kamperen

Les CastelsLes Castels, de grootste luxe kampeerketen in Frankrijk, heeft glamping – openlucht hotellerie in een bijzonder en sfeervol onderkomen – op een mooie manier geïntegreerd met het klassieke kamperen. Zij biedt de unieke mogelijkheid om traditioneel verblijf in tent, caravan of mobilhome te combineren met één of meer nachtjes slapen in bijvoorbeeld een waterhuis, boomhut, wijnvat of tipitent.

Camping en glamping combineren

Een groot aantal campings van Les Castels heeft een aanbod gecreëerd van bijzondere accommodatievormen waarin ‘beleving’ voorop staat. Zo zijn de drijvende waterhuisjes en luxe chalets met jacuzzi populair bij honeymooners en stellen. Of kun je de nacht doorbrengen in een heuse luchtbel, een transparante tent op 2 meter van de grond in de Loire of in een ‘back to nature’ hut onder de sterrenhemel met uitzicht op de Middellandse zee. Bij gezinnen met kinderen zijn de volledig ingerichte boomhutten en vissershuisjes favoriet.

Louter glamperen

Wie louter een glamping vakantie prefereert kiest voor de meer gangbare ‘glamour’ accommodaties, zoals compleet ingerichte safaritenten, nostalgische pipowagens, natuurlijke ecolodges en luxe chalets.

Luxe kamperen

Les Castels kan worden beschouwd als de pionier van luxueus kamperen. Ooit begonnen met kampeerfaciliteiten in de achtertuin van kastelen en landhuizen, nu de grootste keten van vier- en vijfsterren campings op vorstelijke plekken in Frankrijk. De keten Les Castels vertegenwoordigt 41 campings door heel Frankrijk, waarvan 80% met met vijfsterrenstatus.

Sharing is caring!