Shadow

ACSI Kampeerreizen biedt in 2024 nieuwe reizen naar IJsland, Sicilië, Normandië en Polen

De populariteit van ACSI Kampeerreizen blijft groeien. Het aantal boekingen voor deze compleet verzorgde groepskampeervakanties is in 2023 verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. In 2024 wordt het reisaanbod verder uitgebreid met reizen naar IJsland, Sicilië, Normandië en Polen. Wil jij je voor volgend jaar al oriënteren op een kampeervakantie? Kom dan in november naar de 2 inspiratiedagen!

Of je nu een luxe caravan of een vintage camperbusje hebt, tijdens een vakantie met ACSI Kampeerreizen wordt je altijd wakker op een bijzondere plek. © Sabina Majoor / Pixabay
Of je nu een luxe caravan of een vintage camperbusje hebt, tijdens een vakantie met ACSI Kampeerreizen wordt je altijd wakker op een bijzondere plek. © Sabina Majoor / Pixabay

De groei van het aantal compleet verzorgde groepskampeervakanties van ACSI staat haaks op de situatie bij de ANWB, dat onlangs stopte met het aanbieden van dit soort reizen vanwege een dalende vraag. Pieter Melieste, Manager Touroperating bij ACSI, merkt daar helemaal niets van, integendeel. “Wij zien juist een verdubbeling van het aantal boekingen en een stijgende populariteit van deze reizen”, schetst hij de tegenstelling.

Kennis en leergierigheid sleutel tot succes

Een verklaring voor het succes zoekt hij in de combinatie van kennis en leergierigheid. “ACSI is al bijna 60 jaar specialist op het gebied van campings en kamperen. Sinds 1985 organiseren we ook groepskampeerreizen. We stoppen veel productkennis in deze reizen waardoor we kampeerders een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Unieke reisbestemmingen, vakkundige reisleiders en verrassende excursies voor zowel Nederlandse als Duitse gasten.” Lees ook: ACSI verzorgt al een halve eeuw campinginformatie.

We zijn er bijna!

Ook het succesvolle televisieprogramma ‘We zijn er Bijna!’ zal hebben bijgedragen. “Jaarlijks volgen zij een reis van ACSI Kampeerreizen. Met ruim 2,5 miljoen wekelijkse kijkers zijn er zeker kampeerders die dit ook een keer willen ervaren.” Wil je ook via ACSI naar zo’n mooie camping? Dan kun je hier je favoriete camping boeken.

Nieuwe kampeerreizen

Bovendien blijft ook het reisaanbod van ACSI zich ontwikkelen. Vanaf 2024 kunnen kampeerders met eigen camper of caravan mee op een avontuurlijke rondreis door IJsland. “Op het programma staat onder andere een bezoek aan Nationaal Park Skaftafell, de gletsjermeren en een excursie van drie nachten naar de Faeröer-eilanden”, somt Melieste op. Daarnaast worden er nieuwe reizen naar Sicilië, Normandië en Polen geïntroduceerd.

Inspiratiedagen ACSI Kampeerreizen in november

Om kampeerliefhebbers kennis te laten maken met het uitgebreide reisaanbod en alle voordelen van een kampeerreis, organiseert ACSI jaarlijks inspiratiedagen. Dit jaar vinden deze dagen plaats op de volgende data en locaties:

  • Zondag 12 november 2023: ACSI-kantoor in Andelst
  • Zaterdag 18 november 2023: Postillion-hotel in Dordrecht

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.acsireizen.nl/infodagen.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.