Shadow

Vers pak sneeuw bij opening Val Thorens

Val ThorensMet nog maar enkele dagen tot de opening van het skiseizoen in Val Thorens, ligt de hoogste wintersportplaats van Frankrijk er al prachtig wit bij.

In Val Thorens in skigebied Les Trois Vallées gaan zaterdag 28 november de skiliften weer open. Dat is eigenlijk een week later dan gepland. Vorige week lag er in de aanloop naar de opening van het skiseizoen in Val Thorens nog te weinig sneeuw. Afgelopen weekend is er een flink pak sneeuw gevallen, dat momenteel met man en macht geprepareerd wordt.

De aftrap van het wintersportseizoen in Val Thorens geeft bezoekers Voor het zevende opeenvolgende jaar de gelegenheid om tijdens de Rock On Snowboard Tour meer dan 800 snowboards van 25 verschillende merken uit te proberen. Dit unieke evenement op het gebied van snowboarden en trekt in totaal 19.000 snowboard liefhebbers tijdens de drie data van deze tour in Frankrijk.

Shows, tests, advies van professionals voor iedereen, en bovenal muziek gedurende de hele dag om het ijs te breken en als opwarmer voor de sfeer. In de avond gaat het feest verder in de bars. Voor kinderen zijn mini-snowboards aanwezig. Kinderen tot 10 jaar krijgen gratis les en leren hun eerste bochten te maken.

Het openingsweekend in Val Thorens valt samen met de start van het skiseizoen in het Oostenrijkse Ischgl. Daar treden de Beach Boys op tijdens het Top of the Mountain-concert.

Op wintersport naar Val Thorens reis je comfortabel met de Ski Thalys.

Sharing is caring!