Shadow

Nederlands kampioenschap freeride in Tignes

Tignes-nk-freeride snowboardEind januari wordt in het Franse skigebied Tignes het NK Freeride gehouden. Dit vijf dagen durende sportieve evenement vindt plaats in het kader van de Dutch Freeride Week van 27 t/m 31 januari, een evenement speciaal voor Nederlanders die al hun freeride-kunsten komen vertonen.

De Dutch Freeride Week is toegankelijk voor iedereen die off-piste kan skiën en snowboarden en die zijn energie kwijt wil op de bergen van Tignes. Dankzij diverse freeride workshops en een testcenter waar de nieuwste skimaterialen getest kunnen worden, beleeft de ware wintersporter een onvergetelijke tijd.

Fervent skiër of snowboarder en in voor een spectaculair verblijf in de sneeuw, of liever plaatsnemen in het publiek? Aarzel dan zeker niet en ondervind de sensatie van Tignes in levenden lijve. Tignes vormt samen met Val d’Isere het skigebied Espace Killy, een van de hoogste skigebieden van Frankrijk.

 Hotels en appartementen in Tignes

Ook naar het Nederlands kampioenschap freeride in Tignes? Op WintersportFrankrijkGids.nl kun je aanbieders vergelijken van hotels en appartementen in Tignes.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Sharing is caring!