Shadow

Met de Sneeuw Thalys vanaf 65 euro naar de Franse skigebieden

Met de Sneeuw Thalys kunnen wintersportliefhebbers in de winter van 2022-2023 met de trein naar de grootste skigebieden in de Franse Alpen. Tickets voor de Thalys Sneeuw zijn sinds 6 oktober 2022 te koop.

Comfortabel en duurzaam met de Sneeuw Thalys naar de Franse wintersportgebieden.
Comfortabel en duurzaam met de Sneeuw Thalys naar de Franse wintersportgebieden.

Ook dit jaar verbindt Thalys Amsterdam, Schiphol en Rotterdam met Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg-Saint-Maurice. Sneeuwliefhebbers kunnen comfortabel en zonder files de grootste skigebieden in de Franse Alpen bereiken, zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne of Les Arcs. De rode treinen vertrekken elke zaterdag tussen 24 december 2022 en 18 maart 2023. De terugreizen staan geplaand op de zaterdagen tussen 31 december 2022 en 25 maart 2023. Bekijk ticketprijzen van de Ski Thalys.

Meer over de Franse skigebieden
Wintersport in Val Thorens

Voordelige tarieven voor de Sneeuw Thalys

Bij de Thalys Sneeuw zoals de Ski Thalys tegenwoordig heet, heb je keuze uit drie klassen: Standaard, Comfort en Premium. In alle klassen heb je gratis onbeperkt wifi en een stopcontact bij je stoel.

  • De Sneeuw-Thalys is te reserveren vanaf € 65 per enkele reis in de Standaard klasse. De ideale oplossing om snel en goedkoop de voet van de pistes te bereiken.
  • Het Comfort-tarief is nu beschikbaar vanaf € 109 per enkele reis.
  • Voor degenen die optimaal willen genieten tijdens de reis (inclusief een welkomstdrankje en een maaltijd geserveerd aan de zitplaats), is het Premium-tarief beschikbaar vanaf € 139 per enkele reis.

Ongewijzigde succesformule

Alle faciliteiten die de Sneeuw Thalys elk jaar tot een succes maken, zijn ook dit jaar aanwezig:

  • “Skihosts”, herkenbaar aan het rode uniform. Zij staan ter beschikking van de passagiers om hen te helpen de ski-uitrusting in de trein te installeren en bij aankomst uit te laden.
  • Extra ruimte aan boord voor bagage.
  • Aanzienlijke kortingen, met name op de huur van Skiset-uitrustingen en op reserveringen bij accommodatie Mes Meilleures Vacances (MMV)

Boek vanaf 6 oktober 2022 hier je tickets voor de Sneeuw-Thalys. In de standaard- en comfort-klasse van de Sneeuw Thalys kun je tot 7 dagen voor vertrek gratis annuleren. In de Premium-klasse kun je tot 1 uur na vertrek nog annuleren.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

1/5 - (2 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *