Shadow

Ontdek de wereld op de Vakantiebeurs en win gratis kaarten

In 2024 kun je weer volop de wereld ontdekken op de Vakantiebeurs. Er is van alles te doen en te ontdekken en Reisprofs heeft een mooie prijsvraag waarmee je gratis entreetickets kunt winnen voor deze ontdekkingstocht.

Vakantiebeurs
Ontdek de wereld op de Vakantiebeurs© Michiel Ton.com

Wat is de Vakantiebeurs?

Op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht ga je in één dag de wereld rond. Vind de meest bijzondere en mooiste onontdekte bestemmingen van over de hele wereld, ontdek nieuwe culturen, smaken en avonturen en laat je informeren over de nieuwste reistrends.

Elke droomreis bestaat uit onvergetelijke ervaringen en herinneringen, of het nu een mooie onontdekte plek is of een huwelijksreis, een roadtrip, een cruise of een gezellige familievakantie. Herinneringen maken is waar het om gaat.
Wil je alvast boeken zodat je zeker bent van je droomvakantie? Kijk dan hier voor ons aanbod.

Wat is er zoal te doen op de Vakantiebeurs?

Het Dutch Travel Week Festival wordt gehouden in Hal 10. Dwaal over de wereldmarkt, bestel de lekkerste hapjes bij het foodtruckfestival en neem plaats bij het grote podium met dansoptredens, muziekworkshops, shows en lezingen. TV-kok Ramon Brugman is aanwezig met de kookshow en dagelijks is er het Vakantiebeurs Prijzenfestival. Koop een lot en maak kans op prijzen als vakantieaccessoires, maar ook complete reistrip! De volledige opbrengst van de loten gaat naar het Prinses Maxima Centrum.

Verder zijn er kookdemonstraties waar smaken over de hele wereld samenkomen; wereldse muziek- en dansoptredens en –workshops en op zaterdag én zondag mascottes en optredens voor kinderen.
Natuurlijk kan een festival niet zonder heerlijke hapjes & drankjes! De Food Truck Experience bestaat uit een groot aanbod Food Trucks vanuit de gehele wereld. Ook weer een echte wereldbeleving.

Vakantiebeurs data en openingstijden

De Vakantiebeurs wordt gehouden van 11 tot en met 14 januari 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Data en openingstijden:
Donderdag 11 januari: 09.30 – 17.00 uur
Vrijdag 12 januari: 09.30 – 20.00 uur
Zaterdag 13 januari: 09.30 – 17.00 uur
Zondag 14 januari: 09.30 – 17.00 uur

Win kaarten voor de Vakantiebeurs

Reisprofs geeft 5 x 2 kaarten weg voor de Vakantiebeurs. Schrijf je, als je dat nog niet hebt gedaan, in voor onze nieuwsbrief en stuur je naam/emailadres naar info@reisprofs.nl onder vermelding ‘Kaarten Vakantiebeurs’.
De prijswinnaars worden getrokken uit iedereen die een mail stuurt én ook daadwerkelijk is ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Je kunt meedoen tot en met 31 december 2023. Prijswinnaars krijgen uiterlijk 5 januari per email bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Boek alvast je vakantie

Kun je niet wachten en wil je zeker zijn van de beste vliegtickets, hotelkamers of vakantie-aanbiedingen? Kijk dan op onze Zoek en boekpagina!

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.