Shadow

Nieuws van Landal GreenParks: Engeland en Duitsland

Landal Gwel an Mor, aan de kust van het Engelse graafschap Cornwall, is het derde park dat Landal GreenParks binnen een jaar tijd in een van de prachtige natuurgebieden van Groot-Brittannië opent. De 87 luxe vakantiewoningen, die alle uitkijken op zee, zijn vanaf 25 januari te reserveren.

Landal Gwel An Mor©LandalGreenParks

Over Landal Gwel an Mor

Het park ligt bij het kustplaatsje Portreath in het uiterste zuidwesten van Engeland, op ca. 50 km vóór Land’s End. Gwel an Mor betekent zeezicht in de Keltische taal die hier oorspronkelijk werd gesproken. In de nabijheid van het park liggen Dartmoor National Park en Exmoor National Park.

Op het park staan 87 luxe vakantiewoningen, een binnenzwembad met spa, sauna en fitness. Midden op het park bevinden zich een restaurant, een groot indoor activiteitencentrum en diverse buitenspeelplaatsen voor kinderen.

Prachtige natuur

“Landal Gwel an Mor heeft een unieke ligging aan zee en een echte Landal-uitstraling. Het is dé ideale bestemming om volledig tot rust te komen in een prachtige natuur. Met drie vakantiebestemmingen verspreid over het noorden, midden en zuidwesten van Engeland bieden we onze gasten een mooie gelegenheid om met ons Groot-Brittannië te ontdekken,” aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Vorig jaar opende Landal GreenParks al de parken Landal Darwin Forest in het Peak District National Park tussen Birmingham en Manchester en Landal Kielder Waterside, gelegen in het Northumberland National Park, op de grens van Engeland en Schotland. Het Verenigd Koninkrijk is het negende land in Europa waar Landal actief is.

Reserveringen kunnen worden gemaakt via Landal Gwel an Mor

Duitsland

Vorig jaar werd Landal Travemünde, één van de tien Duitse vakantieparken van Landal GreenParks, uitgebreid met een nieuw ‘Waterfront’, bestaande uit luxe appartementen met zeezicht en comfortabele duinvilla’s. Het nieuwe Waterfront vormt een uitbreiding van de bestaande 105 bungalows. De appartementen zijn al te reserveren voor aankomsten vanaf eind maart 2018.
Het populaire vakantiepark Landal Travemünde is gelegen op het groene schiereiland Priwall,ten oosten van de levendige badplaats Travemünde aan de Oostzeekust. Het nieuwe Waterfront zal na de complete realisatie bestaan uit 97 luxe appartementen met zeezicht voor 2 tot 8 personen en 50 duinvilla’s voor 4, 6 en 8 personen. Ook komt er een fraaie promenade met winkels en restaurants.

Penthouses

Eind maart 2018 kunnen de eerste 33 moderne en luxe appartementen aan de promenade naast het strand door gasten in gebruik worden genomen. De appartementen zijn beschikbaar in de typen luxe en comfort. Op de bovenste verdieping zijn luxe penthouses gerealiseerd. Het aantal appartementen op het park wordt de komende jaren fasegewijs verder uitgebreid.

Ontspannen aan zee

Het rustige Landal Travemünde ligt op 519 kilometer afstand van Utrecht. Het schiereiland Priwall, waar gekleurde vissershuisjes het straatbeeld bepalen, is te bereiken met een pontje. Er zijn volop watersport-mogelijkheden en op het brede zandstrand aan de Oostzee is het heerlijk genieten. In de omgeving zijn talloze mogelijkheden voor een gezellig dagje uit. Ook golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op een van de golfbanen rond het vakantiepark.

Boekingen kunnen worden gemaakt via Landal Travemunde

Een van de andere Landalparken boeken? Kijk hier voor het aanbod!

Sharing is caring!