Shadow

Reisaanbiedingen: van cruise tot taalreis

Zo net na de Vakantiebeurs is de tijd om je volgende vakantie te boeken weer aangebroken. Reisprofs maakte een keuze uit de acties die op dit moment lopen en selecteerde vier reisaanbieders. Natuurlijk kan het zijn dat jouw vakantie hier niet tussenstaat. Daarom geven we ook links naar ander vakantieaanbod.

Campers op [email protected] van de Wouw

Actief bij Travelactive

Wil je eens een vakantie anders dan andere? Boek dan een Summercamp of Taalreis bij Travelactive. Het gaat heel hard met de aanmeldingen, dus wil je een plaatsje, boek dan snel.

Travelactive.nl bestaat al meer dan 27 jaar en is Nederlands’ grootste uitwisselingsorganisatie. Travelactive.nl is er voor de actieve reiziger die op een uitdagende manier een andere cultuur wilt ontdekken. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen zij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven. Jaarlijks kiezen ruim 3.000 mensen voor een internationale ervaring via Travel Active. Het aanbod varieert van vrijwilligerswerk doen in Afrika, Au Pair worden in Engeland tot backpacken in Australie. Maar ook het volgen van een High School programma in het buitenland of Arabisch of Spaans leren door middel van een taalreis behoren tot de mogelijkheden.

Linksaf bij Eliza was Here

Wil je zeker zijn van een unieke plek om je komende vakantie door te brengen? Kijk dan naar de nieuwe vroegboekactie van Eliza was Here en boek tot 28 februari jouw anders dan anders vakantie.. Want het motto van Eliza is niet voor niets: “Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf…”

Eliza was here biedt vakanties aans rond het Middellands Zeegebied. Centraal staan couleur locale, sfeer en kleinschaligheid. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes waar authenticiteit centraal staat. Het aanbod van Eliza was here is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters die weg van de massa van hun vakantie willen genieten.

Zonnen in Kroatië

Zonnen op het mooiste strand van heel Kroatië? Dat zit je goed op het eiland Brač in Midden-Dalmatië! Het strand Zlatni Rat in de plaats Bol kan door stroming van vorm veranderen. Zo uniek. Geniet tijdens een vakantie op Brač van middeleeuwse historie en fraaie uitzichten. Bezoek bijvoorbeeld het bisschoppelijk paleis in Bol of klim naar het hoogtepunt Vidova Gora. Kijk naar het aanbod van TUI.

Bungalow in bos of aan zee

Roompot Vakanties heeft voor iedereen wel een geschikte accommodatie op een van de vele bungalowparken en campings in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, zowel aan de kust als in het bos.
Kies uit meer dan 200 vakantieparken voor een ruime keuze aan accommodaties met luxe villa’s, bungalows, chalets, familie villa’s, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen. De vakantieparken hebben ook allemaal zwembaden, bowlingbanen, sportfaciliteiten en restaurants.

Cruisen is zorgeloos genieten

Zorgeloos genieten, dat is de kracht van Cruise Travel. Bij de grootste cruisespecialist van Nederland weet je zeker dat de vakantie in goede handen is. Met een keuze uit 20 rederijen en meer dan 200 schepen van drie tot zes sterren, is er altijd wel een cruise die passend is voor jouw wensen. Maak nu voordelig kennis met cruisen op een van de minicruises en ontdek de voordelen van een cruisevakantie:

Kijk voor minicruises in Noord-Europa
Kijk voor minicruises in Middellandse Zee

Ander vakantieaanbod:

Camperen in Amerika
Vliegtickets

Lees de handige camperboektips

Sharing is caring!