Met korting naar Bike Motion, E-Bike Experience en de Fiets- en Wandelbeurs

Geplaatst door Redactie op 1 februari 2018 om 13:35 in de categorie Beurzen en evenementen

De Jaarbeurs in Utrecht staat van 2 tot en met 4 maart in het teken van de Bike Motion Benelux, de E-Bike Experience en de Fiets- en Wandelbeurs. En het goede nieuws is dat je daar met korting kaarten voor kunt kopen.

E-Bike Experience © Jaarbeurs

E-Bike Experience © Jaarbeurs

Bike MOTION Benelux is dé grootste sportieve fietsbeurs in de Benelux. Hier vindt je de nieuwste accessoires, innovatieve technieken en vaardigheden, routes, bestemmingen, kleding en natuurlijk de nieuwste sportieve fietsen.

Bike MOTION start je fietsseizoen! Zodra de voorjaarsklassiekers starten, begint het wielerbloed bij iedereen weer sneller te stromen en worden de fietsen klaargemaakt voor het nieuwe seizoen. In het vroege voorjaar begint het fietsen weer echt te leven. Op dat moment wil iedereen natuurlijk die nieuwe fiets, hippe outfit en de laatste snufjes. Dat vind je op Bike MOTION Benelux, van 2 t/m 4 maart 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Met de mooiste merken, de nieuwste fietsen, gaafste gadgets en alle informatie die nodig is om je fietsprestatie voor het komende seizoen te verbeteren. Volg één van de kennissessies, ontmoet profwielrenners, test nieuwe modellen op de race testbaan of het mountainbike parcours, laat je huidige fiets professioneel checken en afstellen en geniet van al het moois uit de sportieve fietswereld.

Met korting naar de E-Bike Experience

Tegelijkertijd vindt ook de E-Bike Experience plaats. De zoektocht naar de ideale e-bike start op E-bike Xperience. Ga je voor een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor je rit naar het werk of over de Veluwe? Stap op één van de honderden aanwezige testfietsen en vind de e-bike die perfect bij je past.

Met ruim 50 aanwezige merken, moet jouw toekomstige e-bike er zeker bij zitten. Test de verschillen tussen de motoren. Voor alle type e-bikes is er een speciaal indoor testparcours aangelegd. Heb je al een speed-pedelec of e-bike? Lees dan hier alles over verzekeringen voor een speed-pedelec en een e-bike-verzekering.

Met korting kaarten kopen

Een dagkaart aan de kassa kost € 16,-  Tijdens het evenement betaal je voor een online kaartje 14,50 euro. Met een kaartje kun je de Bike Motion, de E-Bike Experience en de Fiets- en Wandelbeurs bezoeken.

Sharing is caring!

Comments are closed.