Shadow

Grootste camperverhuuraanbod ooit in 32-jarig bestaan Travelhome

De 2019/2020 brochure van campervakantietouroperator Travelhome is verschenen. De camperspecialist biedt volgend jaar campervakanties aan in Amerika, Australië, Canada, Chili, Cuba, Estland, Finland, IJsland, Japan, Letland, Namibië, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Zweden.

Met de camper naar de Grand Canyon (© Nico van Dijk)
Met de camper naar de Grand Canyon (© Nico van Dijk)

“Voor 2019 bieden wij nu bijna 80 steden in de wereld aan waar onze klanten hun campervakantie kunnen starten, het grootste aanbod ooit in ons 32-jarig bestaan”, stelt Travelhome directeur Perry van de Wiel.

Nieuwe camper ophaalpunten en camperverhuurders

Nieuw in het aanbod zijn de steden Bozeman in Montana en Charlotte in Noord Carolina, nieuwe verhuurders in Alaska in de steden Fairbanks en Anchorage, en toevoeging van twee verhuurders in Canada die zich op betaalbare campers voor backpackers richten: Jucy in Vancouver en Escape Campers in Vancouver en Calgary. Voor in Amerika en Canada echt off-road wil kamperen, kan een super stoere Jeep Explorer met daktent huren.

Campervakanties USA & Canada favoriet

Campervakanties in Amerika en Canada blijven bij Nederlanders en Belgen favoriet. Met vluchten vanaf bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel of Düsseldorf kan men alleen al in Amerika kiezen uit bijna 30 vertreksteden waaronder New York, Las Vegas, San Francisco, Denver, Dallas, Portland, Seattle, Chicago en Miami. De nieuwe camper ophaalstad Bozeman in Montana is ideaal gelegen voor een campertrip door bijvoorbeeld Montana, Idaho en Wyoming met Yellowstone en Grand Teton nationale parken. De stad Charlotte in Noord Carolina is een gunstig vertrekpunt voor bijvoorbeeld een reis door de staten Noord- en Zuid-Carolina en Virginia.

In Canada kan de roadtrip met het huis-op-wielen beginnen vanuit acht steden, waaronder Vancouver, Calgary, Toronto, Edmonton, Whitehorse of Halifax. Vanwege de belangstelling onder jongeren naar goedkopere campers heeft Travelhome dit aanbod in Canada uitgebreid met de Trailblazer, een compacte camper van Jucy en de Indie Truck camper van Escape Campers.

Camperbrochure nieuwe stijl

Van de Wiel: ‘Omdat een campervakantie toch een zeer bijzondere ervaring is, hebben wij ons brochure nog meer dan voorheen de uitstraling van een magazine gegeven’. Reisverhalen van klanten, tips van medewerkers, een praktisch Q & A hoofdstuk met antwoorden op veel gestelde vragen en een groot aantal routesuggesties in de bestemmingen komen onder meer aan bod. Een apart hoofdstuk wordt gewijd aan waarom een camperreis met kinderen ideaal is. Tevens worden voorbeelden getoond verschillende type campers die gehuurd kunnen worden. In aparte inserts staan modellen en plattegronden van alle campertypen die beschikbaar zijn in de USA/ Canada en in Australië/Nieuw-Zeeland.

Campervakanties in Australië en Nieuw-Zeeland

Voor liefhebbers van campervakanties in Australië en Nieuw-Zeeland is de keuzemogelijkheid eindeloos. In steden als Darwin, Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome in Down Under en Auckland, Christchurch en Queenstown in Nieuw-Zeeland kan het avontuur beginnen. De campervakantie krijgt nog een extra dimensie wanneer men op de heen- of terugweg een stop-over maakt in fascinerende steden als Hongkong, Singapore, Kuala Lumpur, Dubai of Bangkok.

Vergelijk de campervakanties van Travelhome met aanbiedingen van Worldwide Campers, Dreamtravels, SNP en AmerikaPlus.

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief