Shadow

ACSI lanceert ACSI Awards voor campings

Dit jaar organiseert campingspecialist ACSI voor de allereerste keer in de geschiedenis de ACSI Awards. Er worden meerdere publieksprijzen uitgereikt in verschillende landen. Iedereen in Europa kan stemmen op zijn of haar favoriete camping. De uitreiking volgt in april.  

Tenten op een camping
Welke camping wint een award? ©Sabina Majoor via Pixabay

“We zetten excellerende campings hiermee extra in het zonnetje. Kampeerders stemmen op hun favoriete campings en ACSI deelt die vervolgens met miljoenen andere Europese kampeerders die zich oriënteren op een onvergetelijke vakantie. En tegelijkertijd kunnen campings zo aan (potentiële) kampeerders laten zien dat ze garant staan voor een onvergetelijke vakantie”, vertelt Ramon van Reine, CEO van ACSI.

Wil je ook via ACSI naar zo’n mooie camping? Dan kun je hier je favoriete camping boeken.

Awarduitreiking in verschillende landen

“De wensen aan een camping zijn heel persoonlijk. Daarom hebben we gekozen voor verschillende categorieën. De ene kampeerder geniet van natuur en rust, de ander wil zoveel mogelijk vermaak op de camping. Kampeerders kunnen nu stemmen in de categorie waarin de camping echt uitblinkt”, geeft Van Reine aan. ACSI heeft gekozen voor de volgende categorieën.

  1. Beste kleine, fijne camping
  2. Meest hondvriendelijke camping
  3. Camping met de mooiste ligging
  4. Mooiste campingzwembad
  5. Beste fiets- en wandelcamping
  6. Beste campingrestaurant
  7. Beste camperplaatsen
  8. Beste campinganimatie

In elke categorie kiest de kampeerder zijn favoriete camping. Na de stemperiode wordt per land een winnaar in elke categorie gekozen. “Zo krijg je straks bijvoorbeeld de beste kleine, fijne camping in Frankrijk, maar ook een winnaar in Kroatië en Denemarken”, vertelt Van Reine. “Dat geeft mooie inspiratie voor de komende kampeervakanties.”

Reisadviezen van de Nederlandse overheid

Omdat de reisadviezen vrijwel dagelijks veranderen, we die meteen aanpassen en de lijst zodoende langer en langer werd hebben we ons artikel over reisadviezen van de Nederlandse overheid gesplitst in een artikel over reisadviezen voor landen in Europa en een artikel over reisadviezen voor landen buiten Europa.

Stemproces van start

Stemmen kan van 20 december 2021 tot 20 maart 2022 en onder de stemmers verloot ACSI mooie prijzen. “Op die manier wint niet alleen de camping, maar ook de kampeerder”, zegt Van Reine. In april worden de winnaars van de felbegeerde ACSI Awards bekend gemaakt.  

Bekijk aanbiedingen voor campings in Frankrijk bij Suncamp, ANWB Campings (ook voor naturistencampings in Frankrijk), Eurocampings en Vacanceselect. Kamperen bij de boer in Frankrijk kan via Boerenbed. Vakantiehuizen in Frankrijk kun je boeken bij Interhome, Novasol, Belvilla en Elizawashere. Hotels en vakantieparken kun je boeken bij Pierre -et- Vacances.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief!

Waardeer dit artikel post
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.