Shadow

Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience gaan niet door

Vanwege de coronapandemie zijn de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Xperience in Jaarbeurs Utrecht afgeblazen. Deze evenementen stonden voor vrijdag 25 en zaterdag 26 februari op de kalender.

wandelaars
Foto: PR Fiets en Wandelbeurs

Hicle, organisator van beide events, schuift de Fiets en Wandelbeurs door naar voorjaar 2023. “We zien geen mogelijkheden om deze beurs in het voorjaar van 2022 te laten plaatsvinden”, aldus Theo Jorna, directeur van Hicle. “De precieze datums voor 2023 zijn nog niet bekend.” Ook wordt er nog gezocht naar nieuwe datums voor E-bike Xperience.

De events in het Belgische Gent, de Fiets en Wandelbeurs en E-bike Challenge, gaan eveneens niet door op de geplande datums van 19 en 20 februari 2022. Na de aanscherping van de coronamaatregelen in België, voldoen deze evenementen niet meer aan de veiligheidseisen van de overheid. De bedoeling en hoop is om deze beurzen weer in 2023 te kunnen organiseren.

Plan je wandel- of fietsvakantie

Koop je fiets- of wandeluitruisting

Maak mooie wandelingen of fietstochten vanaf een van de locaties van Landal GreenParks

Lees onze updates reisadviezen

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Sharing is caring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.