Shadow

Landal Marina Resort Well: luxe bungalows aan de Maasplassen nu te boeken

Landal Marina Resort Well is de nieuwste vakantiebestemming van Landal GreenParks. Dit vakantiepark in Noord-Limburg ligt aan recreatieplas Leukermeer tussen de Maas en Nationaal Park De Maasduinen. Het vakantiepark bestaat uit 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen. Vanaf vandaag kan er worden gereserveerd voor verblijven vanaf 1 augustus 2022.

Landal Marina Resort Well ligt aan het water. Een deel van de luxe vakantiewoningen heeft een eigen aanlegsteiger. Ideaal voor watersporters, want het Leukermeer staat in directe verbinding met de Maas. Het resort beschikt over diverse stranden rondom het meer. Gasten kunnen straks gebruik maken van de bestaande faciliteiten van het naastgelegen vijf sterren Vakantie & Resort Leukermeer, zoals binnen- en buitenzwembaden, strandbaden, een supermarkt, fitnessclub, beachclub, jachthaven, aquapark, ondergrondse discotheek en andere wateractiviteiten.

Landal Marina Resort Well biedt gevarieerd aanbod vakantiewoningen

Artist impressioan van Landal Marina Resort Well in Limburg ©  Landal Green Parks
Artist impressioan van Landal Marina Resort Well in Limburg © Landal Green Parks

De kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen op Landal Marina Resort Well variëren in grootte van 4 tot 20 personen en zijn grotendeels vrijstaand gebouwd op royale kavels. Veel woningen hebben een terras aan het water met zicht op het Leukermeer en een eigen aanlegsteiger.

De exclusieve appartementen liggen direct aan de haven en het strand, verdeeld over drie complexen met eigen parkeergelegenheid. Door de ligging op een landtong is er, vanaf alle zijden, een prachtig uitzicht vanaf het privé-terras over het Leukermeer. Er zijn diverse 2- en 4-persoons appartementen beschikbaar, waarvan een aantal met sauna. Op de kop van de landtong worden de horecafaciliteiten uitgebreid met een exclusief restaurant.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid van de vakantiewoningen op Landal Marina Resort Well in Noord-Limburg.

Prachtige ligging met rondom natuur aan de Maasplassen

Een deel van de vakantiehuizen op Landal Marina Resort Well heeft een eigen aanlegsteiger. ©  Landal GreenParks
Een deel van de vakantiehuizen op Landal Marina Resort Well heeft een eigen aanlegsteiger. © artist impression Landal GreenParks

Het resort ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Limburg: Nationaal Park De Maasduinen, een uniek gebied aan de rand van Noord-Limburg met bossen, heide, stuifduinen en vennen. In de directe omgeving liggen vele pittoreske dorpjes, Nationaal Park De Groote Peel en de Mookerheide. Ideaal voor prachtige wandelingen, afwisselende fietstochten, spectaculaire mountainbikeroutes en uitgebreide ruiterroutes.

Varen op de Limburgse plassen

De eigen jachthaven van het Landal Marina Resort Well is een perfecte uitvalsbasis voor korte of lange vaartochten op de Maas en de aansluitende Limburgse plassen. Vanaf het Leukermeer vaar je zo de Maas op. Andere wateractiviteiten die je kunt ondernemen zijn o.a. zeilen, suppen, surfen, kanoën en waterfietsen.

Landal Marina Resort Well ligt iets ten noordoosten van Venray in Noord-Limburg. Landal GreenParks heeft daar in de buurt ook al een ander vakantiepark, Landal De Vers.

Lees meer artikelen over Landal parken in Nederland en daarbuiten. Zo is Landal GreenParks recent ook gestart met de boekingen voor Landal Eifel Prümtal in Waxweiler in de Duitse Eifel.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief!

Waardeer dit artikel post
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.