Shadow

Waarschuwing Cruise Event: Het werkt verslavend

Holland America Line Nieuw AmsterdamCruisen wordt elk jaar populairder, maar nog steeds zijn er veel Nederlanders die twijfelen of het iets voor hen is. Hoe werkt het precies, wat zijn de mogelijkheden en wat kost het? Onder het motto ‘Ontdek de verschillen’ wijst het Cruise Event de weg tussen zoveel cruisesoorten. Op 22 en 23 oktober 2016 verzamelen reisspecialisten, rederijen en cruisetouroperators zich in de Passenger Terminal Amsterdam om bezoekers te laten zien dat er voor iedereen een passende cruise bestaat. Maar pas op: wie eenmaal begint, wil nooit meer anders.   

Het Cruise Event is de meest gevarieerde cruisebeurs van het jaar, waar duidelijk wordt dat er eigenlijk niemand is die géén droomvakantie kan vinden op het water. Of je nu kort wilt varen of langer, ultraluxe of juist budget, op een karakteristieke driemaster of het grootste schip ter wereld, dichtbij huis of ver weg, met de kinderen of als honeymoon, het Cruise Event is dé plek om vooroordelen overboord te zetten en een helder beeld te krijgen van een cruise- of zeilvakantie. Tijdens deze 7e editie zijn alle nationale en internationale rederijen aanwezig, aangevuld met de belangrijkste cruise specialisten en touroperators. Zij vertellen uit eigen ervaring alles over de verschillende cruises. Er worden dit jaar ruim 4.000 bezoekers verwacht.

Van Middellandse Zee tot Antarctica Zowel voor doorgewinterde cruisefans als voor nieuwsgierigen zonder enige vaarervaring is het Cruise Event een inspiratiebron. Er kan een reis op maat worden samengesteld en er kunnen vakanties worden geboekt. Denk aan een droomreis langs de Caribische eilanden, een tocht over de mooiste rivieren, zeilen langs de Turkse kust, een ontdekkingsreis door Scandinavië, een warme vakantie in Azië of zelfs een excursie naar Antarctica. Zoveel soorten, zoveel mogelijkheden, maar één garantie blijft: als je een cruise hebt gemaakt, ben je verkocht en wordt het Cruise Event een jaarlijks bezoek.

Meer cruisenieuws en handige cruisetips lees je op decruisegids.nl

Presentaties, films en ultieme vakantiesfeer Tijdens het Cruise Event kunnen bezoekers zelf over de beurs struinen of één van de vele presentaties bijwonen. Ook door de diverse filmvertoningen krijgt men een goede indruk van een bepaalde rederij, schip of bestemming. Onder andere grote rederijen als Holland America Line, Costa Cruises, Star Clippers, MSC Cruises, Seabourn en Oceanea Cruises zijn aanwezig om iedereen persoonlijk advies te geven. Daarbij geven verschillende deelnemers speciaal tijdens het Cruise Event prijzen en/of kortingen weg. Op deze toepasselijke locatie wordt uiteraard ook gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes en is er een ervaren kaas & wijn-specialist aanwezig om al helemaal in vakantiesferen te raken.

Kijk hier voor de leukste cruise-aanbiedingen

Holland America Line
Star Clippers
Costa Cruises
MSC Cruises
Overige cruisemaatschappijen

Holland America Line Cruise Experience

De van oorsprong Nederlandse rederij Holland America Line (HAL) heeft ook dit jaar weer een eigen presentatieruimte, waar bezoekers de Holland America Line Cruise Experience kunnen beleven. Hier is van alles te ontdekken over cruisen aan boord bij deze rederij, diverse verre bestemmingen – zoals Alaska – worden belicht, maar uiteraard komen ook de Europese vaarten aan bod. Glenn Verelst en Hanna Kielczewska verzorgen de presentaties en vertellen tevens over het nieuwste schip, het ms Koningsdam.

 

Cruise Event Datum:   22-23 oktober 2016 van  10:00 – 17:00 uur. Locatie: Passenger Terminal, Piet Heinkade 27, Amsterdam

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!