Shadow

Heerlijke verwenarrangementen en hoge beoordelingen voor 4* Superior hotel Golserhof in Zuid-Tirol

Minder is meer – hoeveel goeds deze gevleugelde woorden kunnen doen, dat ervaren gasten van het viersterren-superior hotel Golserhof in Meran, in Zuid-Tirol. Met het uitbreken van de lente heeft het hotel, dat recent weer hoge beoordelingen kreeg, tal van voorjaarsarrangementen en aanbiedingen.

Vanuit de infinity-pool genieten van het berglandschap en de wijngaarden van Zuid-Tirol © Hotel Golserhof
Vanuit de infinity-pool genieten van het berglandschap en de wijngaarden van Zuid-Tirol © Hotel Golserhof

Hartelijk, klein en bijzonder: deze oase van genot in de wijnbergen van Meran heeft een heel duidelijk doel: gewoon goed leven tijdens een vakantie op het hoogste niveau. De eigenaars Hiltrud Gufler en Patrick Mair creëren in hun zeer kleine viersterren-Superior Hotel in Dorf Tirol, Tirolo op z’n Italiaans, onvergetelijke vakantiedagen.

Beste hotels van Italië

Wat ooit een boerderij was, is nu een met liefde gerund, exclusief hotel, waar de mooie kanten van het leven centraal staan.Het 4 sterren superior hotel Golserhof mag zich een van de beste hotels in Italië noemen. Het gerenommeerde beoordelingsplatform Holidaycheck kende op basis van circa 950.000 vakantiebeoordelingen uit 2019 de elfde plaats toe op de ranglijst van beste hotels van Italië. Ook kreeg Golserhof een plaats in de top 10 van beste hotels in Zuid-Tirol. Ook booking.com heeft de Golserhof onlangs onderscheiden met de “Traveller Review Award 2020”. Een van de kleinste luxehotels heeft het dus tot de voorste rangen geschopt. “Dat is voor ons een heel grote stimulans om te blijven inzetten op persoonlijke begeleiding en de allerhoogste kwaliteit in keuken, service en spa”, aldus de eigenaars in de oase van genot.

Het uitzicht vanaf het hotelterras over de wijnbergen van Meran © Hotel Golserhof
Het uitzicht vanaf het hotelterras over de wijnbergen van Meran © Hotel Golserhof

Het uitzicht vanaf de heuvels boven Meran is schitterend. Wandelaars, sporters en stadsliefhebbers komen in de Golserhof om zichzelf te laten verwennen. 600 kilometer wandelpad en een paradijs voor bikers liggen voor de deur. U zweeft naar Meran, de stad aan de Passer, met een iconische stoeltjeslift.

Al twaalf generaties is de Golserhof in familiebezit. Meer dan 60 jaar gastvrijheid is te zien in alle hoeken van het met liefde gerunde hotel. Talrijke details en verrassende finesses garanderen dat de gasten zich vanaf het eerste moment prettig voelen. De aankomst voelt al als thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf en bij veel aardige en vrolijke mensen.

Verwarmd panoramazwembad en lounge-eilanden

Even lekker luieren op het dakterras met een uitzicht van 360° – aan de rand van het verwarmde panoramazwembad, op de lounge-eilanden en hemelbedden – of in de wellness geeft nieuwe energie. Vanaf de voordeur gaat u naar natuurpark Texelgruppe. Mountainbikes en elektrische fietsen staan klaar voor iedereen die 200 kilometer aan mountainbikepaden wil ontdekken. De Golserhof is een oprichter van de golfclub Passeier-Meran. Een iconische stoeltjeslift en bussen verbinden Dorf Tirol met de romantische oude stadskern van Meran.

Dakterras met 360 graden uitzicht

Naast de individueel ingerichte kamers en het innovatieve wellness- en poolcomplex lokt in de Golserhof het nieuwe dakterras met een overweldigend 360 gradenuitzicht: een panoramaloge tussen boom- en wijngaarden, met een onbelemmerd uitzicht op Meran en de omgeving. De uitstekende kwaliteit uit keuken en kelder is tongstrelend. De Zuid-Tiroolse keuken en cucina italiana ontmoeten elkaar hier op topniveau. Er wordt gekookt met wat er in de omtrek groeit en bloeit.

Voorjaarsaanbiedingen

Totale ontspanning in Hotel Golserhof © Hotel Golserhof
Totale ontspanning in Hotel Golserhof © Hotel Golserhof

Nu het voorjaar lonkt, heeft Hotel Golserhof tal van bijzondere voorjaarsaanbiedingen en speciale arrangementen zoals 3 overnachtingen vanaf € 303 p. p. Bekijk de details van de arrangementen op de site van Hotel Golserhof.

-Golserhof-Special ( 4 – 8 juli 2020, 11 oktober – 8 november 2020)
Bij een verblijf met 5 overnachtingen of meer ontvangt u 10% korting, bij een verblijf met 3 tot 5 overnachtingen ontvangt u 5% korting

-Bij boeking van een 7-daags verblijf het ”Pure romantiek”-arrangement gratis ter waarde van € 100: champagne, verse aardbeien, 1 bos rode rozen en een romantische kamerdecoratie

-Bosbaden – Forest Medicine (vanaf maart)
Services: 3 overnachtingen op basis van halfpension, 1 uur met personal coach Maggie: jezelf onderdompelen in het bos, loslaten, het hoofd leeg maken, onthaasten, culinaire hoogtepunten, wellness in “Reich der Sinne”, een gevarieerd activeitenprogramma – prijs p. p.: vanaf € 484.

Lees ook:

Bekijk ook de actuele herfstarrangementen van Hotel Golserhof.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!