Shadow

BCD Travel benoemt Lisa McKenzie tot SVP Sales EMEA

Zakenreisorganisatie BCD Travel heeft vandaag de benoeming van Lisa McKenzie tot Senior Vice President Sales EMEA bekendgemaakt. In deze rol rapporteert zij aan Jorge Cruz, Executive Vice President Global Sales & Marketing.

Lisa McKenzie © BCD Travel
Lisa McKenzie © BCD Travel

Lisa McKenzie heeft meer dan 30 jaar ervaring in zakenreizen, meetings en events en een diepgaande kennis van de zorg- en farmaceuticasector. In haar functie zorgt Lisa ervoor dat bedrijven het grootste rendement uit hun reisinvestering halen en hun reizigers een eenvoudige en intuïtieve reiservaring bieden.

Lisa McKenzie is gevestigd in Londen en leidt het EMEA salesteam en de activiteiten om nieuwe klanten te winnen. Ook helpt ze bestaande klanten die in de complexe wereld van zakenreizen hun reisprogramma’s willen uitbreiden en optimaliseren. “Lisa heeft een uitstekende kennis van hedendaags wereldwijd travelmanagement en een bewezen vermogen om een diepgaand inzicht in de klantcultuur en programmavereisten te ontwikkelen. Haar brede ervaring is een grote troef in onze constante groeistrategie,” zegt Jorge Cruz.

‘Innovator in de zakenreisbranche’

“BCD investeert in mensen en technologie en is daarmee een belangrijke innovator in de zakenreisbranche. Het bedrijf staat bovendien bekend als een betrouwbare partner voor haar klanten. Ik ben vereerd om te mogen werken bij een organisatie die klanten helpt bij het opstellen en uitvoeren van succesvolle, moderne reisprogramma’s,” zegt Lisa McKenzie.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *