Shadow

Stem mee op de Kids Vakantiegids awards

Welke reisorganisaties hebben het beste aanbod voor gezinnen met kinderen en welke vakantiemascotte is het allerleukst? De jaarlijkse strijd in vakantieland om de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards is gestart. De felbegeerde awards worden op de Vakantiebeurs uitgereikt door zanger en musicalster Kaj van der Voort en de Kids Vakantiegids Detectives.

Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards

Voor het dertiende jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties worden onderscheiden, is onderverdeeld in vijftien categorieën: Actieve vakanties, Allround, Baby vakanties, Duurzame vakanties, Eenouder vakanties, Familiehotels, Glamping, Glamping XL, Kamperen, Kamperen XL, Kidsclub vakanties, Pretpark vakanties, Vakantieparken, Vakantieparken XL en Verre vakanties. Daarnaast wordt de Kids VakantieMascotte van het Jaar 2020 uitgereikt aan de leukste, grappigste en populairste vakantiemascotte.

Om mee te dingen naar de awards kunnen reisorganisaties zich inschrijven op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards-website. Per categorie nomineert de vakjury uit alle inschrijvingen drie partijen. Vervolgens is het aan het grote publiek om de winnaars te kiezen door te stemmen in de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar-Enquête. De vakjury van de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 bestaat uit experts op het gebied van (familie)vakanties: Frank Oostdam (directeur-voorzitter ANVR), Theo de Reus (hoofdredacteur TravMagazine) en Marlotte Lubbers (directeur Kids Vakantiegids).

Feestelijke uitreiking met Kaj van der Voort

De Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2020 worden op zondagmiddag 19 januari uitgereikt in de Festivaltent op de Vakantiebeurs. De presentatie van dit feestelijke event is in handen van zanger, musicalster én kinderidool Kaj van der Voort. De muzikale duizendpoot begon zijn carrière al op 11-jarige leeftijd als Ciske in de hitmusical Ciske de Rat, maar brak echt door bij het grote publiek met de voormalige boyband B-Brave.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor onze gratis nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!