Shadow

Suncamp introduceert uniek concept in de reiswereld: campingadvies van de CampingGuru

Wil jij alles weten over jouw favoriete camping? Stel je campingvraag dan aan de persoon die echt op de camping is geweest. Vanaf nu is dat mogelijk. Suncamp introduceert de CampingGuru, een uniek concept in de reisbranche. Bij 200 van de 300 Suncamp-campings kunnen bezoekers nu 24 uur per dag live chatten met een CampingGuru voor persoonlijke ervaringen.

De Suncamp CampingGuru werkt heel eenvoudig en je krijgt doorgaans binnen enkele minuten antwoord. © Suncamp
De Suncamp CampingGuru werkt heel eenvoudig en je krijgt doorgaans binnen enkele minuten antwoord. © Suncamp

Consumenten vertrouwen steeds meer op aanbevelingen van mensen die een product écht kennen. Suncamp speelt hier met het Guru-concept op in. Komen er bijvoorbeeld veel landgenoten op de camping? Moet je ver lopen van de accommodatie naar het zwembad? Vooral op dit soort specifieke vragen weet de CampingGuru het antwoord.

Campingkennis van ACSI gebundeld in de CampingGuru

Het succes van dit concept bestaat uit een aantal factoren. De hoeveelheid campingkennis is er daar een van. Suncamp is onderdeel van campingspecialist ACSI. In heel Europa is er geen organisatie te vinden met zoveel campingkennis in huis. De ACSI-medewerkers, inspecteurs, reisleiders en SunLodge-beheerders zijn dagelijks bezig met kamperen en kennen veel campings op hun duimpje. Ook de snelheid is belangrijk. Er zijn verschillende Guru’s per camping en samen weten zij vrijwel alle vragen te beantwoorden.

De CampingGuru werkt heel simpel. Ga naar een camping die bij jouw vakantiewensen past. Als daar het CampingGuru-logo bij staat, kun je daar op klikken. Vervolgens tik je je vraag in. De CampingGuru antwoordt doorgaans binnen een paar minuten.

Verdien je ijsjes terug en word zelf CampingGuru

Iedereen kan CampingGuru worden. Ook kampeerders die een camping meerdere keren bezocht hebben, kunnen zich aanmelden bij Suncamp. En CampingGuru ben je niet voor niks. Voor ieder gegeven antwoord ontvangt een CampingGuru twee euro. Zo help je niet alleen andere kampeerders op weg, je verdient ook je vakantie-ijsjes snel terug.

Meer informatie over dit concept is te vinden op suncamp.nl/guru.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.