Shadow

MSC Cruises sleept prijs in de wacht

glijbaanmscMSC Cruises heeft opnieuw een prestigieuze prijs in de wacht gesleept. Tijdens de Cruise International Awards 2013 ontving de Mediterrane cruiserederij de ‘Best Innovation’ award voor haar Vertigo glijbaan aan boord van het nieuwste schip MSC Preziosa. Duizenden Cruise International lezers stemden op de innovatieve glijbaan, die op dit moment de langste on board single slide glijbaan op zee is. Ook werd MSC Cruises geprezen voor haar Aurea Spa, binnen de categorie ‘Best for Wellbeing’.

120 meter glijplezier

De Vertigo glijbaan heeft met recht de ‘Best Innovation’ Award in ontvangst mogen nemen. Deze single slide glijbaan is onderdeel van het ‘Doremi Castle Aqua Park’ waar alles in het teken staat van waterfun met de hele familie. In het park kan men de trap naar dek 18 vinden met de ingang van de Vertigo glijbaan. De glijbaan bevindt zich op 13 meter hoogte en biedt 120 meter glijplezier. De glijbaan valt gedeeltelijk buiten het schip en is gedeeltelijk transparant gemaakt voor een ultieme thrillseeking experience. Als je je ogen durft open te houden zie je de zee letterlijk onder je door zoeven.

State-of-the-art spa

De lezers van Cruise International zijn ook enthousiast over de Aurea Spa van MSC Cruises, die hoog scoorde in de categorie ´Best for Wellbeing´. De MSC Aurea Spa is een oosterse spa en state-of-the-art fitnesscentrum aan boord van de MSC schepen. In de spa worden exclusieve behandelingen aangeboden, zoals uitgebreide facials of een Balinese, Thaise of Shiatsu massage. Ook zijn er behandelingen speciaal voor tieners (en hun ouders). Deze ‘Teen Kicks’ spa behandelingen zijn speciaal ontwikkeld voor jonge cruisefanaten en bieden verschillende behandelingen voor de jonge huid.

Meer over MSC Cruises op Decruisegids.nl

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *