Shadow

Internationale sterrenchefs op wereldcruise Seabourn

Seabourn cruises sterrenchefGasten aan boord van de 116-daagse wereldcruise Seabourn Sojourn, die op 4 januari 2014 vanuit Los Angeles vertrekt, genieten tijdens hun reis van de kookkunsten van vier, met een Michelin-ster bekroonde, chef-koks.

Als onderdeel van het ‘Culinary Conversations’ programma zullen de beroemde chefs niet alleen kookdemonstraties geven, maar mengen zij zich ook in de ontspannen en relaxte sfeer aan boord. Dit draagt bij aan Seabourn’s reputatie als ’s werelds best gewaardeerde reisbeleving.

Culinaire cruises

“Onze gasten hebben een grote interesse in eten en wijn”, zegt Richard D. Meadows, president van Seabourn. “Ze houden ervan om verschillende nieuwe smaken te proberen terwijl ze reizen. Daarom zijn we verheugd dat we onze gasten een diversiteit aan gerechten kunnen bieden tijdens onze cruises. Seabourn’s eigen chef-koks hebben allen werkervaring in Michelin restaurants,” vervolgt Meadows. “Ze zijn erg enthousiast om de sterrenchefs te ontmoeten en te leren van iemand met dezelfde passie voor koken als zijzelf.”

De chef-koks die deelnemen aan het ‘Culinary Conversations’ programma zijn:
•       Bernd Siener – Uitvoerend chef bij Marburger Esszimmer in Marburg, Duitsland. Siener heeft zijn goede reputatie te danken aan zijn werk bij diverse locaties in het luxe Vila Vita Rosenparc Spa Resort. Bernd Siener is van 21 tot 31 januari 2014 aan boord van de Seabourn Sojourn.

•       Christian Lohse – Uitvoerend chef bij Fischers Fritz in Berlijn, Duitsland. Lohse ontving meerdere Michelinsterren en Gault-Millaut punten gedurende zijn carrière. Christian Lohse is eveneens van 21 tot 31 januari 2014 aan boord van de Seabourn Sojourn.

•       Heiko Antoniewicz – Ook wel “Tovenaar van de Moleculaire keuken” genoemd, werd bekend door zijn werk bij het gastronomische cateringbedrijf Art Manger en het gelijknamige restaurant. Antoniewicz is van 9 tot 17 februari 2014 aan boord van de wereldcruise.

•       Andrew Fairlie – Uitvoerend chef bij het gelijknamige restaurant in het Gleneagles Hotel, het enige twee sterrenrestaurant in Schotland. Fairlie is van 14 tot 25 maart 2014 aan boord van de Seabourn Sojourn.

Luxe cruises

‘Fine dining’ is een van de pijlers van Seabourn’s bekroonde levensstijl aan boord. De luxe rederij is, sinds de oprichting in 1988, diverse malen bekroond om de uitzonderlijke keuken. Afgelopen jaar is Seabourn uitgeroepen tot ‘Beste Culinaire Cruise Line’ door een panel van experts van Saveur Magazine.

Aan het ‘Seabourn Conversations’ programma doen ook experts mee uit andere disciplines, zoals kunst, cultuur, historie, wetenschap, geografie, politiek en actualiteit. Kijk hier voor meer informatie over het ‘Seabourn Conversations’ programma.

Seabourn’s bekroonde vloot vaart het gehele jaar rond de wereld, naar de meest gewilde bestemmingen, maar ook naar minder bekende kleinschalige havens en plekjes. De all-inclusive tarieven zijn van enorme waarde en dragen bij aan een unieke reiservaring.

Meer over cruisen met Seabourn op Decruisegids.nl

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.