Shadow

Seabourn cruises in Europa in 2019 naar meer dan 200 bestemmingen

Ultraluxe cruiserederij Seabourn Cruise Line heeft in 2019 maar liefst 66 cruises vanuit 14 verschillende vertrekhavens op het programma staan. De intieme cruiseschepen Seabourn Encore, Seabourn Quest, Seabourn Odyssey en het splinternieuwe Seabourn Ovation doen bestemmingen aan die de cruisemaatschappij nog nooit of al jaren lang niet meer heeft bezocht. Hieronder een greep uit de Seabourn cruises in Europa in 2019.

Seabourn cruises in Europa in 2019 met de Seabourn Ovation © Nico van Dijk
Seabourn cruises in Europa in 2019 met de Seabourn Ovation © Nico van Dijk

In 2019 zet Seabourn koers naar ruim een dozijn nieuwe bestemmingen die de maatschappij nog nooit of al jarenlang niet meer heeft bezocht. Het gaat onder meer om Greenwich (Londen) en Cowes op het Engelse eiland Wight; Dundee, Dunmore East (Waterford) en andere bestemmingen in Engeland en het Verenigd Koninkrijk. Seabourn maakt Scandinavische cruises naar onder meer Helsingør in Denemarken en naar Vik I Sogn, Haugesund, Sandefjord en Fredrikstad in Noorwegen.

In Zuid-Europa maakt Seabourn in 2019 Europese cruises naar Durres (Tirana) in Albanië; Mgarr (Victoria) op Malta en naar het Griekse eiland Amorgos. Ook staan er cruises naar Motril (Granada), Spanje op het programma. De Seabourn cruises in Europa in 2019 zijn te boeken bij onder meer Cruisewinkel en CruiseReizen.nl. Lees meer over het unieke concept van Seabourn Cruise Line en wat er allemaal inbegrepen is in een Seabourn cruise in 2019.

Drie dagen Sint-Petersburg met Seabourn Ovation

Het gloednieuwe schip Seabourn Ovation, dat in mei 2018 werd gedoopt, keert terug naar het noorden met een reeks unieke zevendaagse zomercruises in de Baltische Zee tussen Kopenhagen en Stockholm, inclusief drie volle dagen in het Russische St-Petersburg. Daarnaast kunnen de passagiers verschillende “verborgen parels” ontdekken, zoals tijdens een 14-daagse reis die het majestueuze Noorwegen en de Noordkaap combineert met de Britse eilanden of een 14-daagse cruise van Dublin via Parijs richting het zuiden naar Lissabon. Lees onze reportage over de Seabourn Encore.

Seabourn cruises in Europa in 2019: Seabourn Encore naar de Italiaanse en Franse Rivièra

Seabourn Ovation suite type wintergarden met bubbelbad. © via Aviareps
Seabourn Ovation suite type wintergarden met bubbelbad op een van de twee privé-veranda’s. © Seabourn

Seabourn Encore , het zusterschip van de Encore, vertoeft deze zomer in de populairste regio’s van de westelijke Middellandse Zee, met als blikvangers het Iberische schiereiland, Malta, Sicilië en de Italiaanse en Franse Rivièra. Op 7-, 10- en 11-daagse cruises vaart het schip tussen Rome, Barcelona en Monte Carlo. Aan het einde van het seizoen gaat het richting Athene. Lees meer over cruises naar Malta.

Seabourn Quest: Met expeditie team naar Britse eilanden, IJsland en Noordkaap

De Seabourn Quest biedt een rits langere, avontuurlijke 15-daagse cruises aan langs de spectaculaire landschappen en het wildlife van de Britse eilanden, IJsland en Noorwegen en zelfs de Noordkaap. Op deze cruises reist een ervaren expeditie team mee aan boord en is er keuze uit tal van optionele Ventures by Seabourn, excursies met een rubberboot of kajak en trektochten. Het Europese seizoen eindigt met twee topcruises van drie weken naar het allerbeste van IJsland, Groenland en een aantal eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan, met onvergetelijke Ventures by Seabourn. Eerst vaart het schip 21 dagen van Dover naar Reykjavik en daarna 24 dagen van Reykjavik naar Montreal. Lees onze reportage over de Seabourn Quest.

Met de Seabourn Odysee naar Egeïsche zee en Adriatische kust

Seabourn Odyssey vaart naar populaire havens in het hele Middellandse Zeegebied, zoals aan de Egeïsche en Adriatische kust. Tijdens de 7- en 14-daagse cruises verkennen de gasten de wondermooie Griekse eilanden en het schilderachtige Kroatië, Slovenië en Montenegro. Bovendien biedt het schip topcruises aan naar Rome en de Franse en Italiaanse Rivièra, Spanje en Marokko, voor zowel ervaren als onervaren cruisegasten. De meeste routes zijn te combineren tot langere cruises.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

5/5 - (1 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *