Holland America Line zet twee extra schepen in op Azië

Geplaatst door Redactie op 16 december 2013 om 15:01 in de categorie Bestemmingen

HAL ms RotterdamHolland America Line zet haar schepen ms Volendam en ms Rotterdam in Azië in voor het 2013-14 seizoen. Deze populaire regio biedt hiermee een mooie en robuuste route terwijl tegelijkertijd de capaciteit wordt vergroot. Nieuwe uitgebreide Singapore routes maken het eenvoudiger om een rondreis te maken en exotische bestemmingen te bezoeken als Myanmar en Indonesië. Voor de Nederlandse markt komt Indonesië zo wel heel dichtbij, zeker omdat de schepen vanuit de thuishaven Rotterdam vertrekken.

De verschillende 14-daagse vaarroutes en langere Collectors Voyages een combinatie van verschillende cruises in een langere cruise bieden ook verlengings- en overnachtingsmogelijkheden in sommige wereldsteden van Azië . Twee uitgebreide 51- en 53 daagse Collector Voyages in januari en maart, bezoeken onder meer Maleisië, Thailand, Sri Lanka en Indonesië, met vertrek- en aankomsthaven in Rotterdam.

Azië blijft groeien als een populaire cruisebestemming en dus is dit het juiste moment om de capaciteit in deze regio te vergroten en onze gasten te voorzien in een divers en spannend reisschema in dit magische deel van de wereld, aldus Richard Meadows, Executive Vice President, Marketing & Sales voor Holland America Line. De aangepaste routes bieden gasten de kans om de rijke Aziatische cultuur tot zich te nemen en zelfs het binnenland te bezoeken om sommige van de bekendste bezienswaardigheden te bekijken.

De schepen maken onder meer reizen langs China en Japan (14 dagen), het Great Barrier Reef (19 dagen), via de Middellandse Zee en de Rode Zee naar Singapore (51 dagen) en van Singapore via Indonesie, Maleisie, Thailand, Sri Lanka, India, Oman,  Egypte, Griekenland, Italie, Spanje en Portugal naar Rotterdam (53 dagen).
Een cruise boeken? Kijk voor cruiseaanbiedingen op Decruisegids.nl

Sharing is caring!

Comments are closed.