Shadow

Holland America Line wint Beste Service Award Reisaanbieders

Holland America LineCruiserederij Holland America Line heeft gisteravond tijdens de uitreiking van de Beste Service Awards, georganiseerd door beoordelingssite Opiness, gewonnen in de categorie ‘Reisaanbieders’. De winnaars scoren hun hoge rapportcijfers door het nakomen van hun beloften (32%), persoonlijke en deskundige service (18%) en de prijs (8%). Echter onderscheidend waren zij op het leveren van snelheid en gemak (20%) door digitale service en het leveren van extra’s en verrassingen.

Nico Bleichrodt, Managing Director Sales & Marketing Continental Europe Holland America Line, is erg blij met het winnen van de award. “De mening van de klant is voor ons ontzettend belangrijk en we luisteren dan ook goed naar de feedback die we ontvangen. We proberen hiermee ons product en dienstverlening continu nog beter te maken. Het ontvangen van zo’n hoog oordeel stemt ons zeer tevreden en is een erkenning voor de enorme inzet en hoge service die door onze 16.000 medewerkers wereldwijd dagelijks wordt geleverd. We brengen onze gasten naar de mooiste bestemmingen wereldwijd en we zullen blijven innoveren aan boord en het aanbieden van de meest prachtige cruisereizen”.

Juryrapport Holland America Line kreeg als gemiddeld cijfer een 9,1 gebaseerd op 1.016 reviews. De jury zei het volgende: “Een cruise wekt torenhoge verwachtingen bij klanten, alles moet kloppen: het eten, de omgeving, de reis, de zee, het personeel, het vermaak. Deze veelal kritische klant schrijft hele reisverslagen in hun reviews. Lovend zijn de vaste klanten van HAL allemaal over de crew, die maken duidelijk het hele plaatje compleet. Maar het kan altijd beter voor deze klant dus ondanks de 9,1 gemiddeld, staan er nog vele tips in voor de organisatie om de klanten nog beter te bedienen.”
Holland America Line vaart met een vloot van veertien schepen naar de meest bijzondere bestemmingen over de gehele wereld. Cruises zijn te boeken via CruiseReizen.nl.

Meer informatie over cruisen, handige cruisetips en een groot aanbod cruisereizen vind je op decruisegids.nl

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!