Shadow

De 5 onmisbare tools voor je camper terwijl je op vakantie bent

Lekker met de camper op vakantie gaan wordt alleen maar leuker wanneer je er goed op voorbereid bent. Wanneer je de juiste tools bij je hebt, dan kan er niets misgaan tijdens je vakantie. Om je daarbij te helpen, is dit lijstje van 5 onmisbare tools opgesteld. Neem het direct even door zodat je optimaal op reis kan.

© Nico van Dijk

1 Een klaptafeltje

Wanneer je met de camper op stap gaat, dan is de reis net zo belangrijk als de bestemming. In dat opzicht is het dus slim om een klein klaptafeltje bij je te hebben. Je kunt je dan op mooie plekken gewoon even opstellen, zonder dat je heel de camper moet opzetten. Zie je een leuke plek waar je even wilt blijven staan? Zet een klein tafeltje voor de deur en genieten maar.

2 Een usb-stick

Wat is er nu handig aan een usb-stick in een camper, zal je misschien denken. Eigenlijk is dat heel simpel. Daarop zet je namelijk kopieën van al je gegevens en documenten. Wanneer je een paspoort of rijbewijs kwijtraakt, of wanneer je bestolen wordt, dan heb je toch gewoon de beschikking over je gegevens. Dit kan altijd van pas komen wanneer je ver van huis bent en onverwacht zaken moet regelen. Moet je natuurlijk ook je laptop meenemen. Natuurlijk kun je ook je belangrijke gegevens opslaan in de cloud. Alleen kun je er dan weer niet bij als je geen wifi hebt. Zeker als je een camperreis door Amerika maakt, kun je in lege woestijnstaten als Utah en Arizona of nationale parken als Yellowstone of Grand Teton wifi-bereik wel vergeten.

3 Een eierkoker

Het is vakantie, dus iedere ochtend opstaan met een vers gekookt ei is een must. Dat wil je natuurlijk niet moeilijker maken dan nodig is. Daarom is een eierkoker in een camper dus ook een absolute must om te hebben. Zoek even goed uit wat het beste model is en zorg dat dit standaard onderdeel van je assortiment in de camper wordt.

4 Goede GPS-navigatie

De meeste moderne campers zijn in ieder geval in bepaalde mate uitgerust met GPS-navigatie. Soms is dit zelfs hele goede. Wanneer dit niet het geval is, dan is het slim om zelf een systeem aan te schaffen en te laten installeren. Dit zorgt dat je altijd je weg terugvindt naar waar je moet zijn.

5 Draagbare wasmachine

Alles is tegenwoordig in draagbare vorm te krijgen. Dat geldt zelfs voor een wasmachine. Het is slim om een eigen kleine wasmachine in de camper mee te nemen. Zo zorg je er alleen maar nog meer voor dat je daadwerkelijk helemaal vrij bent en nergens van afhankelijk bent. Dit maakt het de ideale vakantie voor jou.

Sharing is caring!

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief