Shadow

De Jong Intra Vakantie in de prijzen

dejongTijdens de vakdag op de Vakantiebeurs te Utrecht, is de Jong Intra Vakanties tweemaal in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Dutch Travel Awards. Deze awards (in de vorm van Veren), zijn een initiatief van het Reisvakblad Travmagazine.

De Jong Intra ontving de awards voor beste Busaanbieder én beste Reisagentensupport. Commercieel directeur Coby van Dongen vindt het een groot compliment dat na meerdere jaren genomineerd te zijn, de Jong Intra nu door branchegenoten als beste wordt gewaardeerd. De award voor Beste Busaanbieder, draagt de directeur op aan het team van chauffeurs en reisleiders, aangezien zij tijdens de uitvoering van een reis, met name het verschil maken!

Een aantal dagen eerder, ontving de touroperator ook al de Publieksprijs beste allround reisaanbieder van Reisgraag.nl. De Jong Intra vakanties scoorde maar liefst een gemiddeld cijfer van een 8,5! Ook op deze prijs is Coby van Dongen bijzonder trots; “gezien het feit dat dit een waardering van de klant voor ons bedrijf betekent en het is onze ambitie om klanten een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bezorgen”. Dit mooie cijfer geeft aan dat wij de beste kwaliteit geleverd hebben.

 

Waardeer dit artikel post

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *

Sharing is caring!