Shadow

Camperreizen: oneindig veel mogelijkheden

Camperspecialist Travelhome biedt al sinds 1986 camperreizen aan naar diverse bestemmingen. Bij de ANWB-dochter Travelhome kun je campervakanties boeken in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Zuidelijk Afrika, Cuba en Europa.

Ervaar tijdens een campervakantie in IJsland de ruigheid en de leegte van het eiland. © Roy Hennessee / Unsplash
Ervaar tijdens een campervakantie in IJsland de ruigheid en de leegte van het eiland. © Roy Hennessee / Unsplash

In Europa zijn dat onder andere camperreizen een kleine twintig landen, waaronder IJsland, Noorwegen en Zweden.
Buiten Europa kan men nu kiezen uit meer dan 50 vertrekplaatsen. Altijd al met een camper door Amerika of Canada willen reizen, maar vond je zo’n campervakantie te duur? Dan hebben wij een tip voor je: ga in het voorjaar van 2024 een nieuwe camper wegbrengen van de fabriek naar de verhuurder. Het is waarschijnlijk de goedkoopste rondreis met een camper door Amerika of Canada.

Camperreizen USA favoriet

Een camperreis Amerika is een ervaring die je de rest van je leven bijblijft. © Nico van Dijk / Reisprofs.nl
Een camperreis Amerika is een ervaring die je de rest van je leven bijblijft. © Nico van Dijk / Reisprofs.nl

Amerika en Canada zijn bij Nederlanders en Belgen de absolute favoriete landen voor een campervakantie. Met vluchten vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf kan men alleen al in Amerika kiezen uit tientallen vertreksteden, waaronder New York, Las Vegas, San Francisco, Denver, Chicago en Miami. In Canada kan de roadtrip in het huis-op-wielen beginnen vanuit acht steden, waaronder Vancouver, Calgary, Toronto, Montreal of Halifax. Lees onze reisreportage over een camperreis langs de nationale parken in Utah.

Camperreizen door Australië/Nieuw-Zeeland

Voor liefhebbers van campervakanties in Australië en Nieuw-Zeeland is de keuzemogelijkheid eindeloos. In steden als Darwin, Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide, Alice Springs, Perth, Broome in Down Under en Auckland, Christchurch en Queenstown in Nieuw-Zeeland kan het avontuur beginnen. De campervakantie krijgt nog een extra dimensie wanneer men op de heen- of terugweg een stopover maakt in fascinerende steden als Hongkong, Singapore, Kuala Lumpur, Dubai of Bangkok.

Campertips

Camperen is ook heel goed te doen met kinderen. Je hebt je ‘eigen’ spullen bij je en kunt met reizen rekening houden met het ritme van je kind(eren).

Vergelijk het camperaanbod van Travelhome met dat van AmerikaPlus en World Wide Campers.

Mis nooit meer een bericht. Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hieronder in voor de gratis nieuwsbrief! Reageren op dit artikel kan hieronder.

4/5 - (12 stemmen)

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Privacy *