Goedkope campervakantie in Amerika of Canada? Ga een camper wegbrengen

Geplaatst door Redactie op 8 december 2016 om 10:53 in de categorie Accommodaties, Camperreizen

camper wegbrengenAltijd al met een camper door Amerika of Canada willen reizen, maar vond je zo’n campervakantie te duur? Dan hebben wij een tip voor je: ga een nieuwe camper wegbrengen van de fabriek naar de verhuurder. En boek je de goedkoopste roadtrip met een camper door Amerika of Canada.

Canadese en Amerikaanse verhuurbedrijven als Apollo en Star RV beschikken over een grote vloot aan campers. Elk jaar vervangen ze een aantal van die campers door nieuwe campers. Die splinternieuwe campers moeten opgehaald worden in de fabriek in Chicago of Minneapolis en naar het verhuurbedrijf gereden worden. Dat gebeurt altijd in het voorjaar, zodat de campers op tijd voor het hoogseizoen bij de camperverhuurder zijn. Als jij zo’n splinternieuwe camper wegbrengt, kun je heel voordelig, vanaf 25 euro per dag, een roadtrip met een camper door de USA maken.

Camper wegbrengen naar Las Vegas, New York, Denver of San Francisco

In 2018 worden mensen gezocht die een camper willen wegbrengen van Chicago naar Las Vegas, Denver, Seattle, New York of San Francisco. Je hebt daar tussen de dertien en 22 dagen de tijd voor, dus je kunt een mooie roadtrip maken. Je krijgt er ook een gratis mijlenpakket bij. Ook de camperinventaris is gratis. Ook voordelig een nieuwe camper wegbrengen? Kijk dan voor aanbiedingen bij World Wide Campers.

Er zijn bijvoorbeeld wegbrengacties waarbij je in de buurt van Minneapolis een camper ophaalt. Die moet je wegbrengen naar Las Vegas, San Francisco of Los Angeles. Je hebt dan bijna drie weken om met je splinternieuwe camper rond te trekken.

De campers zijn zes tot tien meter lang. Dat lijkt heel groot, maar in Amerika zijn de wegen breed en rijdt het verkeer rustig en gedisciplineerd. Lees onze reisreportage over een roadtrip met een tien meter lange camper.

Camper wegbrengen in Canada

Ook Canada is een populaire bestemming voor camperaars. En daar moeten dus ook nieuwe campers van de fabriek naar de verhuurbedrijven gebracht worden. In Canada kun je campers wegbrengenToronto naar Calgary in 23 dagen en van Toronto naar Vancouver in 26 dagen. Je kunt dus coast-to-coast met een camper door Canada. De campers kun je in Canada ophalen vanaf 1 maart. Ze moeten uiterlijk 16 mei bij de verhuurder zijn.

Goedkope campervakantie in Amerika of Canada? Ga een camper wegbrengen
4.3 (86.67%) 3 votes

Sharing is caring!

Comments are closed.