Shadow

Nieuwe camper wegbrengacties 2020: Goedkope campervakantie in Amerika of Canada

Altijd al met een camper door Amerika of Canada willen reizen, maar vond je zo’n campervakantie te duur? Dan hebben wij een tip voor je: ga in het voorjaar van 2020 een nieuwe camper wegbrengen van de fabriek naar de verhuurder. En boek je de goedkoopste roadtrip met een camper door Amerika of Canada. Onder meer Travelhome heeft nieuwe camper wegbrengacties voor april en mei 2020.

Een camper wegbrengen van de fabriek naar bijvoorbeeld Los Angeles, Denver of San Francisco
Een camper wegbrengen van de fabriek naar bijvoorbeeld Los Angeles, Denver of San Francisco © Nico van Dijk

Via World Wide Campers kun je campers boeken van onder andere Cruise America, Cruise Canada en Roadbear. Worldwidecampers heeft nu een wegbrengactie van Roadbear. Je haalt een gloednieuwe camper op bij de Roadbear-fabriek in Elkhart, Indiana. Dat ligt op 2 uur rijden van Chicago. Vanuit Nederland zijn er prima verbindingen met Chicago. Je moet de camper inleveren in Los Angeles, Las Vegas, San Francisco, Seattle, Denver of New York. Je moet de camper ophalen tussen 4 en 6 maart 2020 of tussen 9 en 11 maart. Voor 7 nachten betaal je slechts, je gelooft het niet, twee euro. Dat is inclusief een mijlenpakket van 2000 mijl.

Een camper wegbrengen in 14 tot 42 dagen

Wil je meer tijd om onderweg van je camper te genieten? Ga dan in 14 of 21 dagen een camper wegbrengen. Dan betaal je een paar honderd euro, nog steeds geen geld voor zo’n reis. Voordeel is ook dat je meer keuze hebt in ophaaldata en je krijgt er meer mijlen bij.

Bij de meest uitgebreide wegbrengactie heb je 28, 35 en 42 dagen de tijd om de camper van de fabriek naar de inleverlocatie te brengen. De ophaaldata zijn dan 12 en 13 maart en 16, 17 en 18 maart 2020.

Hou er rekening mee dat je altijd eerst een hotelovernachting geboekt moet hebben, voordat je de camper kunt ophalen. Je mag als Europeaan niet met een jetlag meteen achter het stuur van een camper kruipen. De transfer van het Edward Hotel in Chicago naar de Roadbearfabriek kost 41 euro per persoon.

Bekijk nu deze en andere camper wegbrengacties van WorldWideCampers en ga zelf een camper wegbrengen.

Camper wegbrengactie van El Monte

Ook Travelhome heeft een mooie wegbrengactie in maart, april en mei 2020. Ook hier kun je vliegen naar Chicago en dan je gloednieuwe camper ophalen op de Elkhart County KOA-camping in Middlebury, Indiana. De camping ligt op ongeveer 2 uur rijden vanaf Chicago. Je moet de camper wegbrengen naar een van de El-Monte-verhuurlocaties in Los Angeles, San Francisco of Las Vegas. Je moet de camper uiteraard netjes inleveren en onderweg testen of alles het doet. Je mag vooraf aangeven welk type camper je wilt wegbrengen, maar uiteindelijk bepaalt de verhuurder met welke camper je op pad gaat. Soms kan dat ook een ouder exemplaar zijn.

Ga je een camper wegbrengen naar Los Angeles of San Francisco? Dan kun je kiezen tussen een 21-daagse of 24-daagse reis. Bij het wegbrengen van een camper naar Las Vegas heb je na het inleveren nog een laatste hotelovernachting op de beroemde Strip. Je reis duurt dan  naar keuze 22of 25 dagen.

Verder zijn er enkele nieuwe wegbrengacties voor april en mei 2020 binnengekomen. Het gaat om een 21 of 22 daagse camperreis van Minneapolis naar Las Vegas, L.A., Phoenix of San Francisco v.a. €999,- p.p. (bij 4 pers.) inclusief vliegreis en 19 dagen camperhuur. Boek zo’n wegbrengactie snel want op=op.

Bekijk de El Monte wegbrengacties bij Travelhome.

2.8/5 - (33 stemmen)
close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!