Shadow

Boek nog snel je (luxe)vakantiewoning!

De kranten staan er bol van: Nederlanders snakken naar vakantie. Maar  vanwege de corona-uitbraak, de nog steeds aanwezige reisbeperkingen en het nog niet massaal beschikbaar zijn van vaccins, doen ze dat de komende krokusvakantie graag in eigen land. Goed nieuws dus voor verhuurders van vakantiehuizen, vakantiewoningen en vakantievilla’s.

Luxe vakantiewoning boeken? Wees er snel bij. ©Guvo59-Unsplash
Luxe vakantiewoning boeken? Wees er snel bij. ©Guvo59-Unsplash

Door de vele reisbeperkingen en verplichte coronatesten is Nederland dan ook een populaire vakantiebestemming. En dat je er snel bij moet zijn om nog weg te kunnen is niet zo verwonderlijk.

Belvilla meldt in het AD dat voor de krokusvakantie veel vraag is naar knusse, luxere vakantiehuizen in het groen. Ten opzichte van de boekingen voor de voorjaarsvakantie van vorig jaar blijkt er al bijna 50 procent meer geboekt te zijn voor de komende voorjaarsvakantie.

Ook andere aanbieders als CenterParcs en Landal GreenParcs zien een stijging van het aantal boekingen voor de wat luxere huizen en vakantiebungalows. De luxe vakantiewoningen gaan dus als warme broodjes over de toonbank en zijn bij veel aanbieders al bijna niet meer beschikbaar. Maar dat betekent niet dat er geen vraag is naar de meer standaard vakantiewoning of vakantiehuis.

Lees ook: Zo vind je de leukste vakantiehuizen waar je hond mee mag.

Alle comfort en gemak aanwezig

Het voordeel van een vakantiewoning of vakantiehuis, al dan niet op een park, is dat je je eigen keuken hebt. Op veel vakantieparken zijn supermarkten aanwezig. Handig, omdat de horeca nog steeds gesloten is. Wel bieden veel restaurants de mogelijkheid om maaltijden te bestellen en af te halen of te laten bezorgen. Zo krijg je toch nog een beetje het gevoel van ‘uit eten’ thuis.

Met ook nog eens mooi weer in het vooruitzicht is het zeker zaak om zo snel mogelijk je vakantiewoning of vakantieverblijf te reserveren.
Er zijn tal van aanbieders van luxe vakantieverblijven en pittoreske vakantiewoningen in het groen. Sowieso zijn vakantiehuizen op de Veluwe, in Brabant en aan de kust altijd populair.

Reserveer je vakantiewoning

Boek je vakantiewoning, vakantievilla of vakantiebungalow bij Aan Zee Vakantiehuizen, Belvilla, Bungalowspecials, CenterParcs, Roompot, ChaletsPlus, Interhome Vakantiehuizen en Landal GreenParks.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.