Shadow

Zesde Landal GreenParks in Denemarken: Landal Middelfart op eiland Funen

Landal GreenParks opent haar zesde vakantiepark in Denemarken. Landal Middelfart ligt op het Deense eiland Funen, aan de oever van de Kleine Belt (Lillebælt). Landal neemt hier de exploitatie en bungalowverhuur over van het bestaande vakantiepark en conferentiecentrum Sund & Skov.

Vakantiepark Landal Middelfart aan de Kleine Belt in Denemarken. © Landal GreenParks
Vakantiepark Landal Middelfart aan de Kleine Belt in Denemarken. © Landal GreenParks

Landal Middelfart ligt in een prachtig natuurgebied aan de oever van de Kleine Belt. Het park bestaat uit 126 bungalows, die eigendom blijven van de huidige particuliere eigenaren. Landal GreenParks neemt de verhuur op zich. Voor de zomer van 2020 zal het park worden omgedoopt tot Landal Middelfart.

“De toevoeging van Landal Middelfart aan onze portfolio past in onze ambitie om verder uit te breiden in Denemarken. Ons Deense team is zeer enthousiast over de mogelijkheden in dit voor ons nieuwe gebied en staat te popelen om de verhuur te gaan overnemen,” aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks. “Al onze andere vijf parken zijn gelegen op Jutland, we zijn verheugd nu op Funen uit te breiden en onze gasten nieuwe activiteiten en keuzemogelijkheden te kunnen bieden in een nieuw Landal-park.” Boek een vakantiehuis bij Landal in Denemarken.

Deense Landal-parken

In januari 2018 nam Landal GreenParks de vakantieparken Grønhøj Strand, Ebeltoft, Rønbjerg, Seawest, en Søhøjlandet over, die onderdeel waren van Dayz Resorts. Inmiddels heeft Landal GreenParks ruim 25 miljoen DKR (ruim 3,3 miljoen euro) geïnvesteerd in duurzame faciliteiten op de parken en in binnen- en buitenactiviteiten. Alle parken zijn gelegen midden in fraaie natuurgebieden, een van de redenen waarom ook deze locatie werd geselecteerd.

Reisprofs.nl was destijds het eerste Nederlandse medium dat een van de Landal-parken in Denemarken bezocht. Lees onze reisreportage over Landal Denemarken. Behalve in Denemarken heeft Landal de laatste jaren ook parken overgenomen of geopend in Schotland en het Verenigd Koninkrijk.

Bekijk ook vakantiehuizen in Denemarken bij onder meer Belvilla en Novasol. Kijk voor meer vakanties in Denemarken bij De Jong Intra, Vacanceselect en TUI.

close

Inschrijven gratis nieuwsbrief

Sharing is caring!